Tormek Demo Dag natslijpen

Op dinsdag 12 oktober 2010 organiseren wij in samenwerking met Tormek een Demo Dag over natslijpen. Op bepaalde tijden zullen er presentaties gegeven worden door Olle Ringefelt, fabrieksdemonstrateur van Tormek.

Olle Ringefelt is deze dag van 10.00 - 17.00 uur aanwezig in de winkel van Baptist voor Houtbewerkers. Dit is uw kans om uw vragen te stellen over het Tormek natslijpsysteem en de accessoires. En om te leren hoe u uw snijdende gereedschappen dient te slijpen en wetten.
Olle Ringefelt komt speciaal voor ons uit Zweden (spreekt dus Zweeds, maar ook uitstekend Engels) en zal een aantal presentaties geven:

10.00-11.00u Presentatie messen slijpen
11.00-12.00u Presentatie nieuwe boor slijphulpstuk
14.00-15.00u Presentatie houtsnijgereedschap slijpen
16.00-17.00u Presentatie houtdraaigereedschap slijpen

Voor en na de presentaties is er uiteraard de mogelijkheid vragen te stellen en persoonlijk met hem te spreken over het slijpen van gereedschappen.

U bent deze dag van harte welkom in de winkel! De toegang is vrij, maar wij stellen het op prijs wanneer u van te voren aangeeft of u van plan bent te komen. Dan zorgen wij dat er voldoende ruimte en koffie is!

Het natslijpsysteem voorkomt het 'verbranden' van de gereedschappen, waardoor de scherpte lang behouden blijft. Doordat de machine laagtoerig is en nauwkeurig is af te stellen, is deze zeer geschikt voor fijn werk, zoals bij het slijpen van gutsen. De kans op fouten is vrijwel nihil. U geniet niet alleen van een kwaliteitsmachine, maar ook van gereedschappen waarmee het prettig werken is!
 
De Tormek SuperGrind T-7, het grote model, is geschikt voor continue gebruik en wordt aanbevolen voor het natslijpen van onder andere HSS staal. De Tormek SuperGrind T-7 heeft een stabiele bodem en is trillingarm, waardoor u prettig kunt slijpen en wetten. De Tormek SuperGrind T-7 heeft een stalen 3 mm dikke behuizing, een draagbeugel en een grote slijpsteen en wetschijf.
 
De SuperGrind T-3, het kleine model, wordt veelal aangeraden wanneer u weinig slijpt en wet, maar wel uw snijgereedschappen in optimale conditie wilt houden.
Hier ziet u enkele foto's van de Tormek Demo Dag. Van 10.00 tot 17.00 uur heeft Olle Ringefelt, fabrieksdemonstrateur van Tormek, geïnteresseerden verteld over de Tormek natlsijpmachine en de vele accessoires. Veel interesse kreeg het nieuwe boor slijphulpstuk om zelf uw metaalboren te kunnen slijpen.

Contact
Telefoon: 026 4451644
Adres: Beekstraat 30
Postcode: 6811 DW
Plaats: Arnhem

Bekijk de Tormek producten!