The Green Circle zomerkamp Oerkracht

Maandag 8 augustus t/m vrijdag 13 augustus 2016

The Green Circle, het Buitenatalier voor Ambacht en Kunst, organiseert in 2016 het Zomerkamp Oerkracht. Een zomerkamp voor jong en oud waarin veel verschillende workshops gevolgd kunnen worden. De workshops vinden plaats buiten op het natuurterrein van The Green Circle.

Een hele week zijn er verschillende workshops waaraan je mee kan doen. Er wordt gekookt op vuren, gekampeerd op het terrein en de voorzieningen zijn basic. Een echt avontuur dus!

De workshops worden geleid door deskundige en enthousiaste ambachtslieden en er wordt gewerkt met oer-oude gereedschappen. Op het terrein bevinden zich open ateliers te midden van wilde grasvlakten en waterpartijen. Het programma is veelzijdig. Er is keuze uit verschillende workshops waaronder, vers hout, smeden, wilgen vlechten, beeldhouwen, keramiek, wol en vilt. Ook is er voor de kinderen een speciaal opgezette workshop.
Eten doen we gezamenlijk en ’s avonds natuurlijk lekker bij een kampvuur.

The Green Circle is een buitenatelier voor ambacht en kunst. Een unieke samenwerking van verschillende vaklieden die door hun gedrevenheid en ervaring hun vak willen delen.

Accomodatie
Het natuurterrein van The Green Circle vindt plaats op het landgoed van De Zonnebloem. Hier kun je kamperen, er is een trekkershut te huur en je kan overnachten in een tipi! Voor grote groepen tot 20 personen kan de groepsaccomodatie gehuurd worden.

De Zonnebloem, Slingeweg 12/14, 7115 AG  Winterswijk-Brinkheurne.

Contact
Telefoon: 0543-514626
Adres: Hanekampweg 33B
Postcode: 7104 AW
Plaats: Winterswijk-Meddo

Website The Green Circle