Radius Demodag 2011

Op zaterdag 9 april 2011 houdt Radius, de Nederlandse vereniging van houtdraaiers, een demodag in Broek op Langeijk (Noord-Holland).
 
Houtdraaivereniging Radius afdeling Noord-Holland Noord heeft 71 leden in het gebied van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Deze afdeling organiseert de landelijke demodag van Radius waar demonstraties worden gegeven en waar een aantal leveranciers hun waar op houtdraai gebied aanbieden.
 
Baptist voor Houtbewerkers is deze dag ook aanwezig!
 
Op 9 en 10 april organiseert afdeling Noord Holland ook hun jaarlijkse expositie. Op de expositie staan werkstukken van zowel beginnende- als gevorderde houtdraaiers. Dit alles kunt u zien op de prachtige locatie 'De Broeker Veiling' in Broek op Langedijk. 'De Broeker Veiling' is geheel van hout en staat op het water op 1900 palen.
 

Openingstijden: van 10.00 tot 16.00 uur. 

De vereniging is opgericht in 1994 op initiatief van Muck Douma. Het aantal leden is sindsdien gestaag gegroeid. Een aantal leden beoefent het houtdraaien beroepsmatig, maar de meeste leden zijn actieve amateurs. Deze draaien al naar gelang hun opleiding, ervaring en interesse hun gebruiks- en siervoorwerpen op verschillend niveau. Verscheidene leden genieten grote faam in binnen- en buitenland en hun creaties zijn dan ook op vooraanstaande exposities te vinden.

Contact
Adres: Museum Broeker Veiling, Museumweg 2-4
Postcode: 1721 DW
Plaats: Broek op Langedijk

Bezoek de website van Radius!