Productpresentatie: Robert Sorby april 2023

Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april komt Clive Brooks van Robert Sorby naar Baptist Arnhem om presentaties te geven over de verschillende houtdraaigereedschappen van Sorby!

Tijdens deze drie uur durende interactieve presentaties worden de diverse Sorby houtdraaigereedschappen met enthousiasme en toewijding gedemonstreerd. Van het grote assortiment aan verschillende houtdraaibeitels tot de unieke SteadyPro leunspaan, van de Sandmaster tot aan de Pro-Edge bandslijp- en wetmachine, er komt genoeg aan bod! 

U heeft tijdens deze presentaties voldoende tijd om uw vragen te stellen en meer te leren over de Sorby producten. Let op: Clive spreekt geen Nederlands, deze presentaties worden in het Engels gegeven.

De Sorby presentaties vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit verschillende dagen en tijden. De presentaties worden gegeven aan groepen van maximaal 10 personen. 

Datum en tijd
- Vrijdag 14 april van 09:30 tot ca. 12:30 uur - vol!
- Vrijdag 14 april van 13:30 tot ca. 16:30 uur - vol!
- Zaterdag 15 april van 09:30 tot ca. 12:30 uur - vol!

Kosten
€ 10,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de presentaties, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de presentatie ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

Graag tot dan!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl

Bij aanmelding voor een presentatie gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Bekijk hier alles van Sorby
Presentaties Sorby