Productpresentatie: Record Power november 2023

Wilt u meer weten over lintzaagmachines, vlak- en vandiktebanken en/of houtdraaibanken van Record Power? Donderdag 2 en vrijdag 3 november geeft Craig Heffren van Record Power productpresentaties in onze cursusruimte in Arnhem! Deze dagen staan in het teken van de stationaire houtbewerkingsmachines van Record Power.

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties worden gegeven aan een groep van maximaal 10 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over de Record lintzaagmachines, vandiktebanken, draaibanken en chucks, en eventueel andere Record machines.

Onder andere de volgende machines zijn deze dagen aanwezig: de Record Sabre 350 lintzaagmachine, de PT107 vlak- en vandiktebank, de Coronet Envoy houtdraaibank en chucks en stofafzuigers. De meeste andere Record machines staan ook bij ons in de showroom! Uiteraard wordt de nieuwe Coronet Cobra figuurzaag upgradeset ook toegelicht tijdens de presentatie over de lintzaagmachine!

Belangrijke informatie! Lees dit voordat u zich inschrijft:
De presentaties zijn Engelstalig. Craig Heffren komt uit Engeland en spreekt geen Nederlands.
Op donderdag 2 en vrijdag 3 november zijn er drie aaneensluitende presentaties per dag. Per presentatie worden er andere machines besproken. Heeft u interesse in meerdere machines? Schrijf u dan in voor meerdere presentaties. Bekijk het schema hieronder welke machine wanneer wordt besproken.

Datum en tijd
(RE1) Presentatie 1: donderdag 2 november van 13:00 tot ca. 14:00 uur - lintzaagmachine 
(RE2) Presentatie 2: donderdag 2 november van 14:15 tot ca. 15:15 uur - vlak- vandiktebank
(RE3) Presentatie 3: donderdag 2 november van 15:30 tot ca. 16:30 uur - draaibank

(RE4) Presentatie 4: vrijdag 3 november van 10:00 tot ca. 11:00 uur - lintzaagmachine 
(RE5) Presentatie 5: vrijdag 3 november van 11:15 tot ca. 12:15 uur - vlak- vandiktebank
(RE6) Presentatie 6: vrijdag 3 november van 12:30 tot ca. 13:30 uur - lintzaagmachine 

Schrijf u kosteloos in door een e-mail te sturen naar support@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie(s) u zich wilt inschrijven.

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Bekijk alles van Record Power