Productpresentatie: Record Power mei 2020

Wilt u meer weten over lintzagen of houtdraaibanken van Record? Donderdag 14 en vrijdag 15 mei geeft Craig Heffren van Record Power productpresentaties in onze winkel in Arnhem! Deze dagen staan in het teken van de stationaire houtbewerkingsmachines van Record Power.

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties duren circa 2 uur.

De presentaties worden gegeven aan een groep van ca. 10 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over de Record lintzaagmachines, draaibanken en chucks, en eventueel andere Record machines.

Deze machines zijn aanwezig: de Record BS350 Sabre lintzaagmachine, de Coronet houtdraaibank en chuck en stofafzuigers. De meeste andere Record machines staan ook bij ons in de showroom!

Belangrijke informatie! Lees dit alvorens u zich inschrijft:
De presentaties zijn Engelstalig. Craig Heffren komt uit Engeland en spreekt geen Nederlands. Het zijn presentaties (passief), dus geen workshops (actief).

Datum en tijd:
(RE1) Presentatie 1:
donderdag 14 mei van 12.30 tot ca. 14.30 uur: Masterclass lintzagen
(RE2) Presentatie 2: donderdag 14 mei van 15.30 tot ca. 17.30 uur: Masterclass vandiktebank

(RE3) Presentatie 3: vrijdag 15 mei van 10.00 tot ca. 12.00 uur: Masterclass houtdraaibanken
(RE4) Presentatie 4: vrijdag 15 mei  van 13.00 tot ca. 15.00 uur: Masterclass lintzagen

Gecanceld i.v.m. het Coronavirus. 

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar tanja@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven.

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem