Productpresentatie: Mafell november 2021

Op vrijdag 5 november bezoeken Ralf Kehne en Björn van Hilten van Mafell onze winkel in Arnhem. Zij geven presentaties van elk circa 2,5 uur. Ralf en Björn laten u diverse Mafell machines zien en voelen. Welke machines er voornamelijk worden besproken, hangt ook deels af van de inbreng van de groep. Dus hebt u specifieke vragen, wilt u algemene informatie of twijfelt u nog over de aanschaf van een Mafell machine? Kom dan naar de winkel!

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties hebben dezelfde opzet, dus kies de tijd die u het beste uitkomt.

Op deze dag worden de presentaties aan een groep van circa 10 personen gegeven, zodat u voldoende tijd heeft om uw vragen te stellen en te leren over de Mafell machines..

Deze machines staan klaar:
invalcirkelzagen MT 55
cirkelzaagtafel Erika 85
decoupeerzaagmachine P1 CC
duo deuvelmachine DDF 40

Tijden:
(MA1) Presentatie 1: vrijdag 5 november van 10.00 uur tot ca. 12.30 uur - nog 2 plekken vrij!
(MA2) Presentatie 2: vrijdag 5 november van 13.30 uur tot ca. 16.00 uur

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar support@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven.

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Bekijk alles van Mafell