Productpresentatie: Kreg oktober 2020

Op zaterdag 31 oktober geeft Waldemar Dorn van Kreg productpresentaties in onze winkel in Arnhem. Deze dag worden de KWS1000 en K4 behandeld. Tevens zullen de diverse handige hulpstukken aan bod komen.

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties duren circa 3 uur.

De presentaties worden gegeven aan een groep van ca. 10 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over de producten van Kreg.

De presentaties worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de 1,5 meter afstand maatregel kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid.

Belangrijke informatie! Lees dit alvorens u zich inschrijft:
De presentaties zijn Duitstalig of Engelstalig (afhankelijk van de vraag van de groep). Waldemar Dorn spreekt geen Nederlands. Het zijn presentaties (passief), dus geen workshops (actief).

Datum en tijd:
(KR1) Presentatie 1:
 zaterdag 31 oktober van 9.30 uur tot ca. 12.30 uur GECANCELD!
(KR2) Presentatie 2: zaterdag 31 oktober van 13.30 uur tot ca. 16.30 uur GECANCELD!

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar support@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven.

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem