Productpresentatie: Festool september 2020

Op vrijdag 4 september geven Rachid Lezaar en Wesley de Nas van Festool twee keer een productpresentatie in onze winkel in Arnhem. Deze dag staat in het teken van het elektrische gereedschap van Festool. Laat u informeren over de mogelijkheden van Festool gereedschap en pak deze kans om zelf de machines uit te proberen.

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties duren ca. 2,5 uur. De volgende productgroepen komen aan bod: frezen, Domino, en zagen.

De vertegenwoordigers van Festool nemen diverse machines mee. Er wordt o.a. een demo gegeven met de nieuwe TKS 80 tafelcirkelzaag met sawstop technologie. Ook de STM 1800 in combinatie met de hoekaanslag komt aan bod. 

De presentaties worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de 1,5 meter afstand maatregel kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

De ochtend- en middagpresentatie is hetzelfde, dus kies de tijd die u het beste uitkomt!

Tijden:
- (FE1) Presentatie 1: van 10.00 tot 12.30 uur 
- (FE2) Presentatie 2: van 13.30 tot 16.00 uur 

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem