Productpresentatie: Festool december 2022

Op vrijdag 2 december geeft Titus Kamphuis van Festool twee keer een productpresentatie in onze cursusruimte in Arnhem. Deze dag staat in het teken van het elektrische gereedschap van Festool. Laat u informeren over de mogelijkheden van Festool en pak deze kans om het gereedschap te leren kennen!

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties duren ca. 2,5 uur.

Op deze dag worden de presentaties aan een groep van maximaal 10 personen gegeven, zodat u voldoende tijd heeft om uw vragen te stellen en meer te leren over de Festool machines.

De volgende productgroepen komen aan bod: frezen, Domino, en zagen. Ook het vernieuwde aanbod accu producten wordt doorgenomen. De accu-afkortzaag KAPEX KSC 60 en de verschillende mobiele accu stofzuigers worden ruim besproken. De vertegenwoordiger van Festool neemt diverse machines mee, onder andere de nieuwe invalcirkelzaagmachine TS60!

De ochtend- en middagpresentatie zijn hetzelfde, dus kies de tijd die u het beste uitkomt!

Wegens omstandigheden bij Festool zijn de presentaties verplaatst van vrijdag 4 november naar vrijdag 2 december.

Tijden:
(FE1) Presentatie 1: vrijdag 2 december van 10:00 tot ca. 12:30 uur
(FE2) Presentatie 2: vrijdag 2 december van 13:30 tot ca. 16:00 uur

Schrijf u kosteloos in door een e-mail te sturen naar support@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven.

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u ermee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Bekijk alles van Festool