Presentaties van Record, Mafell en Tormek op vrijdag 20 april - inschrijving verplicht

Craig Heffren van van Record Power, Ralf en Björn namens Mafell en Wolfgang Hess van Tormek zijn een dag eerder aanwezig om product presentaties te geven voor een select gezelschap. Deze zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. 

Datum: vrijdag 20 april 2018
Locatie: Vlamoven 32, Arnhem

Record

Craig Heffren komt vrijdag ochtend al naar Arnhem om in de middag aan een kleine groep specifieke uitleg te geven over de Record machines. Heeft u een machine en wilt u meer uitleg? Of overweegt u een Record machine? Schrijf u in en krijg extra aandacht.

Vrijdagmiddag 20 april geeft Craig twee keer een presentatie/ demonstratie aan een groep van maximaal 10 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over de Record lintzaagmachines, draaibanken en chucks, vlak- en vandiktebanken. 

Deze machines zijn onder andere aanwezig: Record BS300 lintzaagmachine, PT260 vlak- en vandiktebank, Coronet houtdraaibank en chuck, stofafzuiging. Maar de meeste andere machines staan ook in de showroom!

(RE1) Presentatie 1: vrijdag 20 april van 13.00 tot ca. 14.30 uur: Masterclass lintzagen - vol!
The bandsaw covering - Machine set up - Blade selection - Blade change - Cutting with safety 

(RE2) Presentatie 2: vrijdag 20 april van 16.00 tot ca. 17.30 uur: Masterclass houtdraaibanken - vol!
Lathe: Basic bowl and spindle work with SC3 chuck it SC4 chuck on the Coronet Herald

Graag tot dan!

Mafell

De vertegenwoordigers van Mafell Ralf Kehne en Björn van Hilten gaan samen met u twee uur aan de slag (waarschijnlijk met een beetje uitloop) om een keukenkast te maken. Tijdens het maken van die keukenkast komen er diverse Mafell machines aan bod die dan ook uitgebreid besproken en geprobeerd kunnen worden. 

Beide presentaties zijn hetzelfde, dus kies de tijd die u het beste uitkomt!

Deze machines komen aan bod tijdens de workshop:
invalcirkelzagen MT 55
cirkelzaagtafel Erika 85
duo deuvelmachine DD 40
decoupeerzaagmachine P1 CC
schuurmachines EVA 150

(MA1) Presentatie 1: vrijdag 20 april van 10.00 tot ca. 13.00 uur - vol!

(MA2) Presentatie 2: vrijdag 20 april van 14.00 tot ca. 17.00 uur

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar titus@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven. 

Graag tot dan!

Tormek

Wolfgang Hess is tijdens de demo dag op zaterdag de gehele dag aanwezig voor iedereen. Op de vrijdag er voor willen we u de kans geven om in een kleine groep advies te krijgen over uw specifieke vragen. Heeft u een Tormek thuis, maar wilt u de fijne kneepjes van het slijpen leren, of denk u er over na om het Tormek slijpsysteem aan te schaffen, pak deze kans. 

Op vrijdag 20 april geeft Wolfgang twee keer een presentatie/ demonstratie aan een groep van maximaal 10 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over dit slijpsysteem waar u behoefte aan heeft. 

(TO1) Presentatie 1: vrijdag 20 april van 10.30 tot ca. 12.30 uur - vol!

(TO2) Presentatie 2: vrijdag 20 april van 14.30 tot ca. 16.30 uur - vol!

Beide presentaties zijn identiek: de Tormek T8 met het accessoire pakket worden besproken. 

Graag tot dan!

Contact
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem