Presentaties van Record en Tormek op vrijdag 1 december (met inschrijving)

Craig Heffren van van Record Power en Wolfgang Hess van Tormek zijn een dag eerder aanwezig om workshop/ presentatie te geven voor een select gezelschap. Deze zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. 

Datum: vrijdag 1 december 2017
Locatie: Vlamoven 32, Arnhem

Record
Craig Heffren komt vrijdag ochtend al naar Arnhem om in de middag aan een kleine groep specifieke uitleg te geven over de Record machines. Heeft u een machine en wilt u meer uitleg? Of overweegt u een Record machine? Schrijf u in en krijg extra aandacht.

Vrijdagmiddag 1 december geeft Craig twee keer een presentatie/ demonstratie aan een groep van maximaal 8 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over de Record lintzaagmachines, draaibanken en chucks, vlak- en vandiktebanken. 

Deze machines zijn onder andere aanwezig: Record BS300 lintzaagmachine, PT260 vlak- en vandiktebank, DML320 houtdraaibank en chuck, stofafzuiging. Maar de meeste andere machines staan ook in de showroom!

(RE1) Presentatie 1: vrijdag 1 december van 13.00 tot 14.30 uur: Masterclass lintzagen

(RE2) Presentatie 2: vrijdag 1 december van 16.00 tot 17.30 uur: vlak- en vandiktebank en stofafzuiging

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Graag tot dan!

Tormek
Wolfgang Hess is tijdens de demo dag op zaterdag de gehele dag aanwezig voor iedereen. Op de vrijdag er voor willen we u de kans geven om in een kleine groep advies te krijgen over uw specifieke vragen. Heeft u een Tormek thuis, maar wilt u de fijne kneepjes van het slijpen leren, of denk u er over na om het Tormek slijpsysteem aan te schaffen, pak deze kans. 

Op vrijdag 1 geeft Wolfgang twee keer een presentatie/ demonstratie aan een groep van maximaal 8 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over dit slijpsysteem waar u behoefte aan heeft. 

(TO1) Presentatie 1: vrijdag 1 december van 11.00 tot 12.30 uur

(TO2) Presentatie 2: vrijdag 1 december van 15.00 tot 16.30 uur

Beide presentaties zijn identiek: de Tormek T8 met het accessoire pakket worden besproken. 

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Graag tot dan!

Contact
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem