Open dag The Green Circle 2016

Vrijdag 6 mei 2016 van 14.00 - 20.00 uur
Alle workshop teachers zijn aanwezig en je kan informatie krijgen over de verschillende workshops die The Green Circle te bieden heeft. Niet alleen zullen er demonstraties gegeven worden maar je kan ook zelf aan de slag. Onze kok zal deze dag iets lekkers brouwen in zijn nieuwe keuken en je kan een hapje eten. Er is een info stand en we zorgen voor mooi weer! Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

The Green Circle is een buitenatelier voor ambacht en kunst. Een unieke samenwerking van verschillende vaklieden die door hun gedrevenheid en ervaring hun vak willen delen.

Accomodatie
Het natuurterrein van The Green Circle vindt plaats op het landgoed van De Zonnebloem. Hier kun je kamperen, er is een trekkershut te huur en je kan overnachten in een tipi! Voor grote groepen tot 20 personen kan de groepsaccomodatie gehuurd worden.

De nieuwe veldkeuken is klaar!
The Green Circle heeft dit jaar besloten om een nieuwe veldkeuken te gaan bouwen. Onze oerkok had wat meer ruimte nodig en nu kunnen we met gemak 25 mensen onder brengen voor als het regent. Midden in de keuken is nu een kampvuur plek. Want wat is The Green Circle nou zonder vuur. Op deze open dag kun je natuurlijk de nieuwe veldkeuken komen bewonderen en wordt het officieel in gebruik genomen. Kom je ook?

De Zonnebloem, Slingeweg 12/14, 7115 AG  Winterswijk-Brinkheurne.

Contact
Telefoon: 0543-514626
Adres: Hanekampweg 33B
Postcode: 7104 AW
Plaats: Winterswijk-Meddo

Website The Green Circle