Open Dag Hout 2011

Zondag 2 oktober staat Eindhoven in het teken van de Open Dag Hout. Van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in het Klokgebouw (Klokgebouw 141 te Eindhoven) om producten en kunstwerken van 60-80 houtsnijders, houtdraaiers en andere houtliefhebbers te bewonderen. Sculpturen, beeldhouwwerken, muziekinstrumenten, sieraden, puzzels, speelgoed en nog veel meer. Allemaal van hout!
 
Baptist voor Houtbewerkers is aanwezig op Open Dag Hout 2011!
 
Ook kunt u op de Open Dag Hout genieten van demonstraties of zich laten informeren over het gebruik van gereedschappen om zelf aan de slag te gaan. Tv-klusser Dennis Mulder (bekend van ‘Klussen met Kijkers’) zorgt met zijn timmerhoek voor een geschikt kinderprogramma. De Open Dag Hout biedt elk wat wils en is geschikt voor jong en oud met interesse voor hout.
 
De Open Dag Hout is al 35 jaar een waar begrip in Nederland. Jaarlijks vindt het evenement plaats in een andere regio om een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met de vele facetten van hout. Zo was de Open Dag Hout in 2010 te gast in Drachten. De Open Dag Hout trekt jaarlijks gemiddeld 1.500 bezoekers en wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers.
 
Datum: zondag 2 oktober 2011
 
Locatie:
Het Klokgebouw
Klokgebouw 141
5617 AB Eindhoven.
 
U bent welkom van 10:00 tot 17:00 uur.
 
Entreeprijzen;
kinderen 2 t/m 12 jaar: € 2,-
senioren (65+): € 3,50
volwassenen: € 6,-.
 
Naast het Klokgebouw is een parkeergarage. Ook met het Openbaar Vervoer is het Klokgebouw goed bereikbaar (op loopafstand van station Eindhoven – Beukenlaan).

Contact
Adres: Klokgebouw 141
Plaats: Eindhoven

Bezoek de website van Open Dag Hout!
Stuur een e-mail!