Open Dag Hobbycentrum De Liemers 2011

Kom op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 16.00 uur naar de open dag waar u kunt zien wat u zelf kunt maken voor uw kinderen of kleinkinderen. Laat u inspireren door de demonstratie en expositie van kinderspeelgoed!
 
Ons Hobbycentrum biedt aan inwoners van de Liemers de mogelijkheid om, al of niet in groepsverband, met hun handen creatief bezig te zijn. Elk jaar wordt er een open dag gehouden, waar getoond wordt wat er zoal door de leden gemaakt wordt. Dat kan zijn op het gebied van houtsnijwerk, papiermaché, houtsculptures, schilderen, steensnijden of houtbewerken.

Dit jaar staat in het teken van: “Het maken van kinderspeelgoed en kindermeubelen van hout”. Wat is er mooier om je kind of kleinkind te zien spelen met eigengemaakt speelgoed. En ondanks alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn van plastic, gaat er niets boven eerlijk hout.
 
Op zaterdag 1 oktober a.s. van 10.00 tot 16.00 uur wordt u in de gelegenheid gesteld om de resultaten van onze activiteiten op dit gebied te zien, waarbij ook gedemonstreerd wordt hoe een en ander in zijn werk gaat. De toegang is uiteraard gratis.

Naast het houtbewerken, kunt u natuurlijk ook kennismaken met onze andere bezigheden en zullen de mooiste staaltjes van houtsnijwerk, steen bewerken, papiermaché, schilderkunst, etc. te bewonderen zijn.

Contact
Telefoon: 0316 - 342510
Adres: Marconistraat 20 (bij parkeerterrein OBW)
Postcode: 6902 PC
Plaats: Zevenaar

Bezoek de website!