Kunstbeurs ArtArnhem

ArtArnhem biedt elk jaar op landelijk niveau een enorme verscheidenheid aan hedendaagse kunst van jong talent, bekende namen en van een aantal galeries. Met o.a. Bert Aalbers en Alexander van der Hoven.

ArtArnhem is een laagdrempelige, inspirerende kunstmanifestatie waar bezoekers, ongeacht of het verzamelaars zijn of voor het eerst met kunst in aanraking komen, geraakt kunnen worden door de kunst.

Feestelijke openingsavond
Gedurende de vrijdagavond zullen er over de hele beurs een scala aan kleine, verrassende optredens en performances gegeven worden.

ArtArnhem biedt kwalitatieve, hedendaagse kunst van zo’n 70 kunstenaars en galeries in de Eusebiuskerk. Met name door de aanwezigheid van de kunstenaars zelf is ArtArnhem een boeiende en leuke ontmoetingsplek voor iedereen die in kunst geïnteresseerd is. De beurs wordt ondersteund door een uitgebreide marketingcampagne, zowel lokaal als nationaal, waardoor we in 2016 nog weer beter in staat zullen zijn op een hoger niveau kunst te bieden en een enthousiast, kunst- en cultuurminnend koperspubliek aan te trekken.


Via onze facebookpagina https://www.facebook.com/ArtArnhem.Kunstbeurs/ houden we u op de hoogte van het laatste nieuws.

Graag tot ArtArnhem!

Vrijdag 11 november - 18.00-22.00 uur
Zaterdag 12 november - 11.00-18.00 uur
Zondag 13 november - 11.00-18.00 uur


Contact
Telefoon: 0651192022
Adres: Eusebiuskerk
Plaats: Arnhem

Website Kunstbeurs ArtArnhem