Kunst in Kasteel de Kinkelenburg 2016

De kunstexpositie in Kasteel de Kinkelenburg vindt plaats op zaterdag 10 december én zondag 11 december. Veertien kunstenaars zijn geselecteerd voor deze expositie. Naast schilderijen, tekeningen, sieraden en tassen vindt u bij ons sculpturen in diverse materialen en technieken: keramiek, hout, glas, brons, steen en vilt.

De heer Jan Willem van de Kamp (directeur K3Delta) opent zaterdag 10 december, om 15.00 uur, de expositie met een welkomsttoespraak. U bent van harte welkom.

Kunstenaars
Marina Maas (tassen)
Mieke van den Hoogen (keramiek)
Marga Boogaard (keramiek)
Otto Koedijk (hout)
Jacky Geurts (glas)
Marijke Verhoeven (sieraad)
Eelko van Iersel (schilderij)
Marjo Wiltingh (sculptuur)
Anne - Oane- de Vries (paneel)
Kien Hertoghs (meubel)
Ineke Ott (keramiek/stilleven)
Judith Walboomers (brons)
Evelien Bannenberg (tekening)
Anja Schrik (vilt)

Kerstmarkt
‘De Ondernemers Vereniging Bemmel’ organiseert jaarlijks een traditionele kerstmarkt in het centrum van Bemmel. Deze kerstmarkt vindt plaats op zondag 11 december van 11.00 tot 17.00 uur. De sfeervolle kramen tonen verschillende ambachten, culinaire stands (‘Proef Bemmel’) en er zijn een aantal muzikale optredens gepland tijdens deze middag. Het startpunt van deze kerstmarkt is in kasteel De Kinkelenburg, waar een kunstexpositie wordt georganiseerd. Marjo Wiltingh (kunstenaar én mede-eigenaar van Zepplinn in Doornenburg) en Eelko van Iersel (kunstschilder én eigenaar van galerie Zeven Zomers in Nijmegen) zijn gevraagd door de ‘De Ondernemers Vereniging’ om deze kunstexpositie voor de derde keer te organiseren in het kasteel. Het belooft wederom een zorgvuldig samengestelde expositie te worden met voor ieder wat wils.

Contact
Adres: Kinkelenburglaan 1
Postcode: 6681 BJ
Plaats: Bemmel

Website Kunst in Kasteel de Kinkelenburg