Houtkunst & Houtdesign 2017

Houtkunst & Houtdesign is een unieke verzameling van hoog kwalitatief werk van 8 tot 10 houtkunstenaars uit Nederland. Voor de veertiende keer wordt in de maanden maart en april Houtkunst & Houtdesign georganiseerd. Dit is een beleving van, voor en door mensen die houden van hout. De organisatoren, Wim Mulder en Willemien van Heck hebben ook dit keer weer een nieuwe groep enthousiaste houtkunstenaars bereid gevonden om zich gezamenlijk te presenteren, op een wijze die zeer de moeite waard is.

“Mij raakt de uitspraak van Goethe wel heel diep”, aldus Willemien van Heck: “Een mens zou iedere dag van zijn leven naar muziek moeten luisteren, een gedicht lezen en een mooi beeld bekijken, opdat de dagelijkse zorgen het gevoel voor schoonheid, dat God de menselijke ziel gegeven heeft, niet verloren doen gaan. En dit wordt door de kunstenaars van Houtkunst wel heel erg letterlijk opgevat.”

De presentatie van deze houtkunstenaars wordt gehouden in een van de mooist verbouwde Oldambtster boerderijen van Bellingwolde. Het werk van de kunstenaars komt in deze ambiance bijzonder tot zijn recht.

Iedere zondag van 5 maart t/m 30 april, open van 13 - 17 uur en
extra: za. 18, 25 maart en 2e Paasdag, open van 13 - 17 uur 

Contact
Telefoon: 0597-531599
Adres: Hoofdweg 148
Postcode: 9695 AR
Plaats: Bellingwolde

Voor meer informatie, kijk op de website van Meubelatelier Allerhanden.