Hét Festival der Ambachten 2019

Op zondag 28 april 2019 organiseert The Green Circle “Hét Festival der Ambachten” Op deze dag zal het bruisen van de activiteiten. U kunt workshops volgen en kiezen uit maar liefst 7 verschillende disciplines. (Vooraf aanmelden) Er worden demonstraties en lezingen gegeven, er zijn tal van kramen die de bezoeker kennis laten maken met het Ambacht van Nu. Zo zijn er oude gereedschappen, home made products en nog veel meer te koop. Onze oerkok gaat lekker aan de slag voor een heerlijke soep, allemaal uit biologische producten en gekookt op houtvuren.

Voor bezoekers vragen we € 6,50 entree (11.00-18.00) Wilt u actief met een workshop meedoen dan kunt u zich voor € 40,- aanmelden voor een workshop. Incl. entree festival, soep met brood excl. materiaal gebruik. De workshop dag loopt van 11.00 tot 18.00 uur

Alle dagworkshops Vers Houtbewerken, Smeden, Manden, Vlechten, Vilten, Keramiek, Leerbewerking en Beeldhouwen zijn vol.

Tijdens het Festival zijn er diverse demonstraties en mogelijkheden om op de dag zelf in te schrijven voor een mini-workshop: b.v. touwslaan, gereedschap slijpen, bijenkorf maken van stro, klompen maken, spijker smeden, viltpoppetjes maken)

Contact
Telefoon: 06-20254317
Adres: De Slingeweg 12
Postcode: 7115 AG
Plaats: Winterswijk Brinkheurne

Website The Green Circle