Festool Domino Demo Dag bij Baptist

Op dinsdag 29 december 2009 zal er van 10.00 tot 16.00 uur bij Baptist IJzerwaren & Gereedschappen een Festool vertegenwoordiger aanwezig zijn die voor u klaar staat voor al uw Festool-vragen! Daarnaast zal hij de Festool Domino-deuvelfrees uitvoerig demonstreren. Welkom!
 
Daarnaast geldt t/m 31 december 2009 de waardecheque actie van Festool. Bij aanschaf van een Festool machine ontvangt u een waardecheque (bij de Domino bijvoorbeeld t.w.v. € 89,25). Deze waardecheque kunt u t/m 28 februari 2010 besteden aan Festool accessoires!
 

De Festool Domino groeffreesmachine
Onzichtbare houtverbindingen zijn het ideaal van veel meubelmakers. Dat kan met ronde deuvels, die, indien paarsgewijs toegepast, vrijwel onmiddellijk voor een onwrikbare verbinding zorgen. Die onwrikbare verbinding vormt tevens het nadeel, want van meet af aan uiterst nauwkeurig werken is een vereiste. Het kan ook met de zogenaamde 'koekjes': deze zijn zeer geschikt voor haakse of kopse plaatverbindingen en laten het verstellen van de platen ten opzichte van elkaar tijdens de open tijd van de lijm toe. Met als nadeel een minder onwrikbare verbinding!

Festool combineerde de voordelen van deuvels en koekjes en elimineerde de nadelen! Het Dominosysteem is gebaseerd op platte (6 of 8mm dikke) deuvels met een ovale doorsnede, waardoor één Domino deuvel twee ronde deuvels vervangt! Door de geringe hoogte is de Domino deuvel óók als 'koekje' te gebruiken, maar dan wel één met een veel groter lijmoppervlak dan een koekje heeft, met een solide verbinding als resultaat! Bij dit systeem hoort een speciale machine, de Domino Deuvelfrees DF 500, waarmee u snel en nauwkeurig de gaten voor de deuvels freest. Geschikt voor het maken van plaatverbindingen of raamwerken. En voor lijstwerk. Werkzaamheden waarbij, indien een stofzuiger wordt aangesloten, liefst 95% van het stof afgezogen wordt! Veel optionele hulpstukken maken maken het passen en meten (of is het andersom?) overbodig.
 
Kortom, de machine is het middelpunt van een groot systeem.

Contact
Bekijk de website van Festool!