Festool Demo Dag bij Baptist 2010

Op zaterdag 8 mei 2010 onthult Baptist IJzerwaren en Gereedschappen aan de Arnhemse Beekstraat de nieuwste Festool machines.

Festool is één van de meest innovatieve fabrikanten op het gebied van elektrische (hand)gereedschappen. Voortdurend wordt naar de behoeften van de gebruikers gekeken om prestatie- en comfortverhogende machines te ontwikkelen, waarbij de hoogste nauwkeurigheid van werken altijd het doel is. Op die manier is Festool groot geworden met schuur- en polijstmachines voor de carrosserie- en botenbouw en sinds ruim twintig jaar ook met houtbewerkingsmachines.

Op 8 mei a.s. kunt u kennis maken met de geheel nieuwe serie decoupeerzaagmachines van Festool. Deze machines onderscheiden zich door kracht, ongeacht of u voor snoerloos of juist mét snoer kiest, door een uitstekende ergonomie en door een groot programma toebehoren.

Dit programma maakt het mogelijk om kaarsrechte zaagsneden te maken, nauwkeurig onder verstek te zagen en om krasgevoelige materialen te bewerken.

Ook nieuw en op 8 mei aanwezig, is de compacte Rotex excenterschuurmachine. Met zijn Ø 90mm schuurzool en zijn driehoekige zool is deze machine in staat snel grote oppervlakken en moeilijk te bereiken plaatsen te schuren. Van grof schuurwerk tot hoogglans gepolijst!

Namens Festool heet Festool vertegenwoordiger Quirien Tulen u van harte welkom bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen op zaterdag 8 mei van 10.00-16.00 uur.

1. Grof schuren
Het hoogste afnamevermogen met de Rotex planetaire baan: de combinatie van excenter- en rotatiebeweging zorgt voor een sterke afname binnen de kortste tijd.

2. Fijnschuren
De klassieke excenterbeweging voor het tussen- en fijnschuren. U verkrijgt een superfijn schuurbeeld en een eersteklas oppervlaktekwaliteit.

3. Hoeken schuren
Uniek in de wereld: de delta-schuurzool verandert de Rotex probleemloos in een deltaschuurmachine. Dit garandeert u de hoogste afname op kleine vlakken met hoeken, nissen en randen.

4. Polijsten
Schitterende resultaten met minimale opwarming van het oppervlak dankzij de Rotex planetaire baan, de Festool polijstpasta’s en -sponsen.

Vanaf mei 2010 bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen in Arnhem.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Beekstraat 70
Postcode: 6811 DW
Plaats: Arnhem

Bekijk alle Festool noviteiten van 2010!