Dutch Design Week 2014

Van zaterdag 18 oktober t/m zondag 26 oktober 2014 kunt u de Dutch Design Week (DDW) bezoeken in Eindhoven. De DDW staat dit jaar in het teken van een thema dat een koers aangeeft: ‘UP’. 

Richting, beweging, gevoel
Dutch Design Week biedt ontwerpers een internationaal podium en laat het publiek kennismaken met de grenzeloze mogelijkheden van design in een setting die een festivalgevoel opwekt. Na het ‘Now future’ van 2013 kiest DDW dit jaar voor een thema dat weliswaar duidelijk de koers aangeeft, maar ruimte laat voor eigen interpretatie en invulling. ‘UP’ drukt een richting, een beweging, en een gevoel uit.

Primeur en hoogtepunten
In het Klokgebouw presenteren de drie Nederlandse Technische Universiteiten (Eindhoven, Delft, Twente) zich voor het eerst op locatie. Onder de naam Design United (3TU) tonen ze het design van de toekomst en de rol daarin van technologie.

Verwachte hoogtepunten zijn onder andere de Graduation Show van DAE, een Design Health Hackaton van Philips in het Philips museum, de expositie en prijsuitreiking van Dutch Design Awards (DDA) en de Now future-avond op 23 oktober in samenwerking met VPRO.

Alle deelnemers, exposities en overige activiteiten van de dertiende editie staan gepubliceerd op de website van DDW 2014. 

Contact
Klik hier en open de website van DDW 2014