Demo Dag houtsnijden met Flexcut

Op zaterdag 7 april 2012 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Baptist voor Houtbewerkers een Demo Dag houtsnijden. De hele dag is vrij toegankelijk en bent u van harte welkom.

Laat u inspireren en enthousiasmeren door onze speciale gasten: Peter Berry uit Engeland, demonstrateur voor Flexcut, en Jan van Harskamp van Houterij De Specht.

Peter Berry zal diverse Flexcut snijgereedschappen demonstreren. De nadruk ligt op 'relief carving' en vooral figuren en gezichten snijden.

Jan van Harskamp is gespecialiseerd in ambachtelijk houtsnijden en beeldhouwen in hout, houtdraaien en antiekrestauratie. Vanuit Houterij de Specht in Zetten geeft Jan diverse cursussen ‘Beeldsnijden in hout’ (www.houterijdespecht2.nl). Op de website www.houterijdespecht.nl vindt u voorbeelden van in opdracht uitgevoerd werk.

Zowel Peter Berry als Jan van Harskamp demonstreren ook op verzoek. Dus als u een prangende vraag heeft, pak dan deze kans om een goed antwoord te krijgen.

Van harte welkom!

Locatie:
Baptist voor Houtbewerkers
Beekstraat 30
6811 DW Arnhem

Datum:
zaterdag 7 april (Paas zaterdag)
10.00 tot 16.00 uur

Bij Baptist IJzerwaren & Gereedschappen wordt de AEG multitool set gedemonstreerd! Kom op zaterdag 7 april dan ook hier langs!

Locatie:
Baptist IJzerwaren & Gereedschappen
Beekstraat 70
6811 DW Arnhem

Datum:
zaterdag 7 april (Paas zaterdag)
10.00 tot 16.00 uur