De Baptist Weekendshow 6 & 7 september 2008

Feest in Arnhem! Want op zaterdag 6 en zondag 7 september vindt De Baptist Weekendshow 2008 plaats!
 
Alle drie de zaken van Baptist in Arnhem, Baptist IJzerwaren en Gereedschappen, Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers staan dit weekend in het teken van demonstraties, aanbiedingen en een feestelijke aankleding!
 
In 2005 bezochten zo'n 1.600 belangstellenden uit binnen- en buitenland De Baptist Weekendshow, in 2006 waren er meer dan 2.000 bezoekers.
 

Rondom onze winkels vindt u dan ook weer twee nog grotere tenten waar meer dan 45 enthousiaste demonstrateurs u hun kunnen tonen! Zij zullen u de veelzijdigheid in het houtbewerken demonstreren. Maar ook buiten zijn verschillende activiteiten! Houtsnijden, houtdraaien, muziekinstrumenten bouwen, slijpen en wetten, dat en nog veel meer krijgt u te zien. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om zelf eens te voelen hoe een gereedschap werkt. En natuurlijk zijn onze demonstrateurs graag bereid hun 'tricks' met u te delen! Ook zal er in de Waalse Kerk, gelegen tussen de winkels van Baptist, weer een expositie plaatsvinden. Daarnaast zal in de etalage bij Baptist Gebouwbeslag de expositie Knappe Kistjes en Donderse Doosjes van start gaan, met een unieke collectie houten kistjes. Eigenlijk mag u 6 en 7 september niet missen, dus noteer die dagen in uw agenda!

 
Zodra er meer nieuws is, vindt u dat hier. Of via onze electronische nieuwsbrief, als u zich daar voor aangemeld heeft. Nog niet? Doen!
 
U bent van harte welkom!

We zijn druk bezig om (potentiële) demonstrateurs te benaderen. Zodra er meer nieuws over is, leest u het hier. Houd daarom deze pagina in de gaten!

Sergej Kirilov, Intarsio
Hein Coolen en Rene Weijers, DucoTools

Allen Barrett, meubelmaker o.a. winaar 'The 2007 Felder Box Competition' in het magazine Furniture & Cabinetmaking

Peter Oostelbos, De Sittekist
Willy Vanhoutte, kopieerfreesmachines
Mary van der Stel, Miniworks

Gerd Maass, miniatuur houtdraaien

Jan van Harskamp, Houterij de Specht
Ela Venbroek-Franczyk, ambachtelijk houtsnij- en beeldhouwwerk
Ellen Baptist, houtsneden

Jeroen Compagne, Nederlands Kampioen Sculptuurzagen 2008

Wiel Toussaint, 't Vliehout
Hein Ligtenberg, didgeridoo
Simon van der Heijden, Traditionele bogen
Yves Paul, hout
Bas Beckers, glas in lood

Maarten Borstrok, gitaarbouwer

Martin Godfrey, WoodRat
Ole Ringefelt, Tormek
Theo Gootjes, Scheppach en Kity
Rob de Koning, Protool
Quirien Tulen, Festool
Titus Kamphuis, Festool
Henk van der Haar, Festool
Henk Klop, Triton
Hans Bruns, Habru vacuumpers
Gerard van Helden, Toolworkshop
Foeke de Jong, Toolworkshop
Eef ten Dam, Hegner
Arie Vink, Proxxon
Peter Depicker, Lamello

Bart Groot en Hans Foekema, Walko

Piet Roelofs
Piet Spijkstra
Hans Jacobs
Pierre Veuger
Hans Hagen
Bas Hemmen
Peter Barth 
 

Naast alle medewerkers van Baptist zijn er ook extra hulptroepen gevraagd die nauw betrokken zijn bij Baptist Arnhem en De Baptist Weekendshow: Henny Baptist, Ranah Baptist, Eefje Suilen, Melanie Bergman, Thomas Bedeaux, Sanne Bedeaux, Emma Noordman, Robbert van den Beld, Joyce Engelbart, Stefan Becks, Lara Terlouw, Jarl Hemme, Danielle Jansen

In de Waalse Kerk, midden tussen alle festiviteiten van De Baptist Weekendshow, is er op zaterdag 6 en zondag 7 september een expositie van houten meubels en objecten. Kijk hier voor meer informatie!

Unieke collectie houten kistjes van zaterdag 6 t/m zaterdag 27 september tijdens winkelopeningstijden te bezichtigen bij Baptist Gebouwbeslag en 24 uur per dag in de etalage!

Baptist voor Houtbewerkers ligt tegenover Baptist IJzerwaren en Gereedschappen, Baptist Gebouwbeslag grenst aan de achterzijde van het Politiebureau (dat schuin tegenover Baptist IJzerwaren en Gereedschappen ligt).

Als u Arnhem centrum nadert, onthou dan deze vuistregel: volg de parkeerroute/stadsring en blijf deze volgen, kies dan voor Parkeergarage Broerenstraat. Deze garage ligt aan de achterzijde van Baptist IJzerwaren en Gereedschappen. Onze zaken liggen op een steenworp afstand van elkaar, dus als u bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen bent, bent u ook vlakbij Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers!
 
Of u neemt de pendelbus vanaf het Transferium Gelredome!
 
Voor alle bezoekers van de binnenstad van Arnhem rijdt er een gratis pendelbus. Een gemakkelijke en goedkope manier om in de binnenstad van Arnhem te komen!
 
U parkeert uw auto op het Transferium Gelredome. Het parkeertarief is € 2,50 voor de gehele dag. Vanaf het Transferium wordt u gratis (tot 4 personen) met de pendelbus naar de binnenstad gebracht (halte bij de Rijnstraat). Na het winkelen kunt u bij dezelfde halte weer opstappen en brengt de pendelbus u weer gratis terug naar het Transferium.

De pendelbus rijdt om het kwartier op:
zaterdag 6 september van 9.00 tot 18.00 uur
koopzondag 7 september van 12.00 tot 18.00 uur
 
Via deze pagina krijgt u een goed beeld van De Baptist Weekendshow 2006.
 
We doen ons uiterste best dit geweldige weekend te overtreffen!
- Bekijk onze YouTube pagina met vele interessante en leerzame filmpjes.
 
- Een extra reden om zaterdag 6 en zondag 7 september in Arnhem te zijn is het concert Symphonica in Rosso. Bestel kaarten voor zaterdag 6, zondag 7, dinsdag 9 of woensdag 10 september 2008 bij Symphonica in Rosso.
 
- Nog een reden om zaterdag 6 september in Arnhem te zijn is de UITBoulevard in Arnhem. Net als vorig jaar zult u op diverse plekken in Arnhem getrakteerd worden op theater, muziek, kunst en nog veel meer.
 
- De expositie 'Knappe Kistjes en Donderse Doosjes' is van zaterdag 6 t/m zaterdag 27 september tijdens winkelopeningstijden te bezichtigen bij Baptist Gebouwbeslag en 24 uur per dag in de etalage!
 
- In de zomer van 2008, dus ook tijdens De Baptist Weekendshow, vindt in het prachtige Park Sonsbeek in Arnhem de 10e Sonsbeek internationale beeldententoonstelling plaats onder de titel ‘Grandeur'. 
 
Openingstijden:
zaterdag 6 september 10.00 - 17.00 uur

zondag 7 september 10.00 - 17.00 uur

Contact
Adres: Beekstraat 30 & 70, Koningsplein 13
Plaats: Arnhem