De Baptist Weekendshow 4 & 5 juni 2005

Feest in Arnhem! Want op zaterdag 4 en zondag 5 juni vindt de Baptist Weekendshow 2005 plaats!
 
Alle drie de zaken van Baptist in Arnhem, Enorm Baptist, Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers staan op zaterdag 4 en zondag 5 juni in het teken van demonstraties, spectaculaire aanbiedingen en een feestelijke aankleding!
 
Enorm Baptist verrast met een reeks aanbiedingen in o.a. Metabo, Makita en Festo electrische gereedschappen, en demonstraties in de extra grote tent voor de winkel van Baptist voor Houtbewerkers. Er is een Rad van Fortuin waaraan elke kopende klant een flinke slinger mag geven. Altijd prijs!
 
Baptist voor Houtbewerkers pakt dit jaar uit met een tent van liefst 100m2! Daar demonstreren houtdraaiers, houtsnijders, beeldhouwers, meubelmakers en -restaurators, pyrograven en nog vele anderen! Maar ook Sorby uit Engeland komt om u de bijzondere kwaliteiten van hun houtdraaibeitels te tonen en Martin Godfrey, de ontwerper van de Woodrat, om u alle ins en outs van dit miraculeuze apparaat uit te leggen. U leert om te gaan met Japanse zagen en zult zich daarna blijven afvragen hoe u ooit zonder heeft gekund… Kortom, een uitgelezen kans om met alle facetten van het houtbewerken kennis te maken!
 
Baptist Gebouwbeslag doet het allemaal iets rustiger, maar zeker niet minder spectaculair. Deze superspeciaalzaak beschikt niet alleen over een van de grootste collecties deurkrukken en buitendeurbeslag in Nederland, maar is daarnaast ook nog eens gespecialiseerd in postkasten, pedaalemmers en wasmanden. Dus echt een zaak om te bezoeken als u iets moois van uw huis wil maken door het hoogwaardig af te werken!
 
Bert Aalbers van Meubelmakerij Kopshout uit Nijmegen toont u zijn ‘beelden van een meubelmaker’, tafeltjes van 85cm hoog met een bladmaat van 25x25cm. U zult versteld staan! Gerard Ledderhof, de vaste ‘huismonteur’ van Baptist Gebouwbeslag laat zien hoe u een slot perfect inhakt.
 
Natuurlijk ook bij Baptist Gebouwbeslag superaanbiedingen! O.a. in pedaalemmers, postkasten en, natuurlijk, deurkrukken! De mogelijkheid wordt geboden om een gratis beveiligingsadvies voor uw huis te laten maken en u maakt kennis met de deuren van Weekamp die nieuw in het assortiment zijn!
 
U weet waar u 4 en 5 juni van harte welkom bent! Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, staan een hapje en een drankje voor u klaar! Welkom!