De Baptist Weekendshow 2 & 3 september 2006

Feest in Arnhem! Want op zaterdag 2 en zondag 3 september vindt de Baptist Weekendshow 2006 plaats!
 
Alle drie de zaken van Baptist in Arnhem, Enorm Baptist, Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers staan op zaterdag 2 en zondag 3 september in het teken van demonstraties, spectaculaire aanbiedingen en een feestelijke aankleding!
 
In 2005 bezochten zo'n 1600 belangstellenden uit binnen- en buitenland De Baptist Weekendshow. Reden om dit jaar extra uit te pakken! Rondom onze winkels vindt u nu dan ook niet één maar drie grote tenten waar zo'n 40 demonstrateurs u hun kunnen tonen! Houtsnijden, houtdraaien, hang- en sluitwerk monteren, muziekinstrumenten bouwen, slijpen en wetten, dat en nog veel meer krijgt u te zien. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om zelf eens te voelen hoe een gereedschap werkt. En natuurlijk zijn onze demonstrateurs graag bereid hun 'tricks' met u te delen! Eigenlijk mag u 2 en 3 september niet missen, dus noteer die dagen nu al in uw agenda!
 
Zodra er meer nieuws is, vindt u dat hier. Of via onze electronische nieuwsbrief, als u zich daar voor aangemeld heeft. Nog niet? Doen!
U bent van harte welkom!
 
Hoe zijn de winkels van Baptist te bereiken?
Baptist voor Houtbewerkers ligt tegenover Enorm Baptist, Baptist Gebouwbeslag grenst aan de achterzijde van het Politiebureau (dat schuin tegenover Enorm Baptist ligt).
 
Als u Arnhem centrum nadert, onthou dan deze vuistregel: volg de parkeerroute/stadsring en blijf deze volgen, kies dan voor Parkeergarage Broerenstraat. Deze garage ligt aan de achterzijde van Enorm Baptist. Onze zaken liggen op een steenworp afstand van elkaar, dus als u bij Enorm Baptist bent, bent u ook vlakbij Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers!