Clinics bijl- en mestechniek Vershout op vrijdag 22 maart 2019

Wie zich heeft ingelezen over houtbewerking is ze vast al eens tegengekomen: de ambachtslieden Sjors van der Meer en Job Suijker. In het boek VersHout nemen ze u mee in de rijke en magische wereld van bomen, hout en ambacht. Met behulp van eenvoudige gereedschappen en eeuwenoude technieken maken zij unieke werkstukken van vers geoogst rondhout.

Normaal geven Sjors en Job met hun bedrijf VersHout cursussen en workshops in het bos. Cursisten bewerken er vers hout, met én in de natuur. Op vrijdag 22 maart geven Sjors en Job twee clinics bijl- en mestechniek in onze winkel in Arnhem. Warm en droog in onze cursusruimte ervaart u zelf hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met uw eigen handen te maken. U leert veilig werken met vers hout door middel van verschillende mes- en bijltechnieken. Sjors en Job begeleiden u in een ontspannen sfeer bij deze fijne kennismaking met vers hout.

De workshops bij Baptist duren ca. 2,5 uur en u hebt de keuze uit een ochtend en middag sessie. We werken met een groep van maximaal 8 deelnemers. De workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en een intensieve begeleiding!

Liever een cursus volgen, of liever in het bos? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met Job en Sjors via www.vers-hout.nl.

Datum en tijden: 
vrijdag 22 maart van 10.00 - 12.30 uur
vrijdag 22 maart van 14.00 - 16:30 uur

Kosten: 
€ 39,- incl. BTW per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de twee workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op vrijdag 22 maart!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.


Bij aanmelding voor deze clinic gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

Clinic bijl- en mestechniek Vershout 10-00-12-30 uur
Clinic bijl- en mestechniek Vershout 14-00-16-30 uur