Buitengewoon STOER voor jacht, bos en boom

Met BuitenGewoon STOER voor Jacht | Bos | Boom keren we terug naar onze roots. Een outdoor evenement voor jagers, boeren en buitenmensen. Liefhebbers die houden van een actieve beleving van de natuur in al zijn facetten. Jacht, bosbouw, boomverzorging, terreininrichting en -onderhoud, natuurbeheer, luxe, lifestyle en lekkerbekken.

De feeërieke omgeving van Kasteel Middachten is hèt decor voor een outdoor evenement waar alles aan bod komt. De locatie leent zich bij uitstek voor een sfeervol evenement met een kwalitatief hoog niveau. De beurs wordt zó opgebouwd dat het Kasteel er in volle glorie bij betrokken wordt. Een groot tentendorp met een brede variëteit aan standhouders met een divers aanbod. Een programma met kleiduiven schieten, zaagwedstrijden, hondendemonstraties, een groot culinair plein met workshops en demonstraties, en allerlei groene activiteiten voor de kleine woudlopertjes.

En het blijft niet bij kijken alleen, er zijn voldoende activiteiten waar bezoekers ook zelf actief aan deel kunnen nemen. Bij de stand van Schietsimulator Nederland kan de schietvaardigheid getest worden, op de kleiduiven schietbaan kunnen bezoekers geweren uitproberen (let op: niet met eigen geweer en alleen indien in het bezit van een jachtakte).

Bezoek ook de prachtige tuinen! U kunt gratis de Kasteeltuinen bezoeken en heerlijk rondwandelen en de bloemenpracht bewonderen.

Datum: 29 juni t/m 1 juli 2018
Tijd: Vrijdag 13.00 - 18.00 h, zaterdag en zondag: 10.00 - 18.00 h
Locatie: Kasteel Middachten

Contact
Telefoon: +31682683002
Adres: Landgoed Middachten 3
Postcode: 6994 JC
Plaats: De Steeg

Website Buitengewoon STOER