Beleef Landleven 2012 in het Openluchtmuseum

Beleef Landleven, op zaterdag 22 en zondag 23 september 2012 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, is het dagje uit voor iedereen die van dat buitenleven houdt. Op deze prachtige locatie komt het magazine Landleven als het ware tot leven. Geniet van de talloze activiteiten en demonstraties van oude en vooral nog zinvolle ambachten.

Beleef Landleven is vooral een evenement om iets van op te steken. U maakt kennis met de mensen die in Landleven staan, ziet de dieren in levende lijve en kunt workshops volgen om datgene wat u in Landleven ziet daadwerkelijk te maken. Met tal van demonstraties is Beleef Landleven een uitje voor het hele gezin. U gaat naar huis met een schat aan informatie en tips voor uw tuin: lekker koken, het houden van erfdieren, de verzorging van fruitbomen, het restaureren van boerderijen en om te genieten in de natuur.

Baptist zal tijdens dit evenement ook aanwezig zijn! 

Op de website van Landleven kunt u het laatste nieuws lezen over dit evenement. 

En, Landschapsbeheer Nederland organiseert op zaterdag 22 september tijdens Beleef Landleven een kampioenschap 'maaien met de zeis'. Op zondag 23 september zijn er demonstraties maaien en haren met de zeis.

Contact
Bezoek de website hier...