Baptist Test en Demo Dagen voorjaar 2016

Na de succesvolle Demo Dagen bij Baptist in Arnhem in het najaar van 2015 is het tijd voor nieuwe Demo Dagen! Dit voorjaar zijn er vier data waar leveranciers, cursuscentra en klanten hun producten, technieken en kunsten graag aan u demonstreren en tentoonstellen!

Vrijdag 8 april is de eerste Demo Dag in deze reeks. Quirien Tulen en collega zijn aanwezig om u kennis te laten maken met enkele Festool machines gericht op houtbewerking. Ook wordt het gereedschap van Mafell gedemonstreerd door Ralf Kehne en Bjorn. Osmo kon vorig jaar niet aanwezig zijn maar is dit jaar wél van de partij met hun producten voor het afwerken van hout. Tevens is Bert Aalbers van Meubelmakerij Kopshout in Nijmegen aanwezig met cursist Gaetano Ambrosino. Zij vertellen u alles over hun cursussen. Een gezellig vol programma!

Vrijdag 22 april zal Fein aanwezig zijn om de nieuwe machines en accessoires met het Starlock systeem te demonstreren. Houtsnijder Dolf Schinkel van Atelier Schinkel stelt zijn werk tentoon en informeert u over zijn cursussen. Houtbrander en tatoeëerder Leo Jansen brandt de tattoos die hij zet ook op hout. Dit levert bijzondere werken op! U kunt zijn werk bekijken en hem alles vragen over pyrografie (houtbranden). Een demonstrateur van DMT vertelt u alles over diamantslijpstenen en Guus Vennik laat u kennismaken met de bouw van muziekinstrumenten.

Vrijdag 13 mei is een Demo Dag exclusief voor Radius leden, dé houtdraaivereniging van Nederland. Op deze dag zullen de houtdraaigereedschappen van Robert Sorby gepresenteerd worden.

Zaterdag 14 mei is iedereen welkom. Deze dag wordt Robert Sorby wederom vertegenwoordigd door Clive Brooks. Daan Mugundan is houtbrander. Hij toont u deze dag graag zijn prachtige pyrografie werk en staat open voor al uw vragen. Ook zullen Sjors van der Meer en Job Suijker van Vers-Hout.nl aanwezig zijn. Zij werken veel met groen hout en geven cursussen en workshops op locatie.

De demo’s worden gegeven van 10:00 tot 17:00 uur.
Toegang is gratis!

Graag tot dan! De koffie staat klaar!

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem