Baptist Test en Demo Dag: zaterdag 5 november 2016

Dit najaar zijn er weer twee Test en Demo Dagen bij Baptist! Twee dagen waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Programma zaterdag 5 november 2016:
- Festool, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Festool is al vele jaren niet weg te denken in de winkels van Baptist. Vertegenwoordigers Quirien Tulen en Titus Kamphuis van Festool vertellen u over de machines en helpen u graag wanneer u meer over een machine wilt weten (die u wenst of thuis heeft).

- Mafell, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Mafell is bekend (en wordt steeds bekender) om kwalitatief hoogwaardige elektrische gereedschappen. Ook de vertegenwoordigers Ralf Kehne en Björn van Hilten van Mafell staan de hele dag tot uw beschikking!

Demo dag actie van Mafell!
Bij aankoop van Mafell machines ontvangt u een tegoedbon die u bij een volgende aankoop kunt besteden aan Mafell machines of accessoires.
- Vanaf € 150,- tot € 349,- ontvangt u een tegoedbon t.w.v. € 10,-
- Bij € 350,- tot € 699,- ontvangt u een tegoedbon t.w.v. € 20,-
- Bij € 700,- tot € 1249,- ontvangt u een tegoedbon t.w.v. € 50,-
- Bij meer dan € 1250,- ontvangt u een tegoedbon t.w.v. € 100,-

- Tormek, fabrikant van natslijpsysteem uit Zweden. De fabrieksdemonstrateur van Tormek halen wij vrijdag van Schiphol op na een bezoek aan Nepal om zaterdag 5 november bij Baptist te kunnen zijn (helaas had hij door ziekte in het voorjaar af moeten zeggen). Wolfgang Hess toont u dan het Tormek natslijpsysteem met het uigebreide accessoire pakket. 

- Pegas, fabrikant van figuurzaagmachines en toebehoren. Markus Zaugg uit Zwitserland is aanwezig om zijn Pegas figuurzaagmachines en de splinternieuwe lintzaagmachine te komen demonstreren. Laat u overdonderen door de Zwitserse precisie!

- Osmo, fabrikant van houtbewerkingsproducten. De producten van Osmo worden binnen en buiten gebruikt. In vrijwel alle mogelijke situaties is er een oplossing in een Osmo product. Leg uw situatie uit en laat u informeren. 

- Arbortech, fabrikant van machinaal beeldhouw gereedschap. het Australische Arbortech staat bekend om de gereedschappen voor het machinaal houtbewerken. De Duitser Udo Arens laat u deze dag de gereedschappen zien!

- Houtbuigen en meubel maken met Lukas de Croon. Lukas komt uit het nabijgelegen Westervoort en maakt meubels waarin vaak gebogen hout in te zien is. Deze dag zal Lukas u laten zien hoe hij het hout zo buigt zoals hij dat wilt!

- Houtdraaien met Peter Oostelbos. Peter is houtdraaier en meubelmaker, maar zal vandaag veel te vinden zijn achter de houtdraaibank. 

- Beeldhouwen met Gert-Jan van Dunnewold. Gert-Jan is beeldhouwer in hout, zowel machinaal als handmatig. De focus zal deze dag liggen op het machinale, waar hij aan het werk gaat met een kettingzaag, Arbortech producten in combinatie met de haakse slijper en meer...

Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Toegang: gratis! demo's zijn via de winkel in een tent

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem