Baptist Test en Demo Dag: zaterdag 22 april 2017

Dit voorjaar zijn er weer twee Test en Demo Dagen bij Baptist! Twee dagen waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

De twee demo dagen zijn op zaterdag 8 april en zaterdag 22 april. 

Programma zaterdag 22 april 2017:

Festool, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Festool is al vele jaren niet weg te denken in de winkel van Baptist. Vertegenwoordiger Quirien Tulen van Festool vertelt u over de machines en helpt u graag wanneer u meer over een machine wilt weten (die u wenst of thuis heeft).

Mafell, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Mafell is bekend (en wordt steeds bekender) om kwalitatief hoogwaardige elektrische gereedschappen. Ook de vertegenwoordigers Ralf Kehne en Björn van Hilten van Mafell staan de hele dag tot uw beschikking!

Record Power, fabrikant van houtbewerkingsmachines (UK). Stuart Pickering mede-eigenaar van Record komt naar Nederland om u te vertellen over de kwaliteit van de Record houtbewerkingsmachines. Ook kunt u samen met hem machines proberen, zoals de lintzaag en de DML 320 houtdraaibank. Stuart spreekt geen Nederlands, alleen Engels. 

Iedereen kent de stalen lijmtangen van Bessey. Dat Bessey ook andere, vernuftige artikelen op de markt brengt is iets wat te weinig aandacht krijgt. Zij hebben de perfecte oplossing voor elk lijm- of klemprobleem. Laat u verrassen door de mogelijkheden en toepassingen. De demonstrateur Rene van Nus zal u dit uitgebreid laten zien. 

Gedurende de dag zijn er drie leden van de houtdraaivereniging Radius, afdeling Arnhem-Nijmegen, aanwezig. Zij zullen hun kunnen tonen en u van advies over het draaien voorzien. De drie Radius leden die aanwezig zijn zijn dhr. P. Lamers, dhr. H. van den Berg en dhr. E. Torn Broers. 

Hugo van der Hout van de Didgeridoo Werkplaats uit Zutphen (www.didgeridoowerkplaats.nl) is aanwezig om u uitleg te geven over de geschiedenis van de didgeridoo, hoe deze gemaakt wordt en u te laten horen hoe deze klinkt. Geïnteresseerd? Kom luisteren!

Beeldhouwen met Gert-Jan van Dunnewold (www.boominbeeld.eu). Gert-Jan is beeldhouwer in hout, zowel machinaal als handmatig. De focus zal deze dag liggen op het machinale, waar hij aan het werk gaat met een kettingzaag, Arbortech producten in combinatie met de haakse slijper en meer.

Eind april maken Deneb Puchalski en Curtis Turner van Lie-Nielsen (uit Warren, Maine, Verenigde Staten) een ronde door Europa. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april is Curtis Turner bij ons aanwezig. Vrijdag voor de speciale 'class' (zie hieronder) en zaterdag tijdens onze demo dag. Kom de prachtige Lie-Nielsen schaven, zagen, beitels, schroevendraaiers, etc. bewonderen en vraag advies en uitleg aan de professional!

Bekijk hier het programma van de andere demo dag op zaterdag 8 april. 

Datum: zaterdag 22 april 2017
Tijd: 10:00 - 16:00 uur (winkel open 9:00 - 17:00 uur)
Locatie: Vlamoven 32, Arnhem

Speciale demo's op vrijdag 21 april:

Curtis Turner namens Lie-Nielsen en Stuart Pickering van Record Power zijn een dag eerder aanwezig om workshop/demonstraties te geven. Deze zijn alleen met inschrijving te bezoeken. Leer/ Lees meer:

Lie-Nielsen: Afgelopen najaar was Deneb Puchalski bij Baptist om een drie uur durende 'class' te geven over de Lie-Nielsen schaven, zagen, beitels en slijphulpstuk. nu komt Curtis Turner. Schrijf u in om in een groep Lie-Nielsen fans te luisteren, uw vragen te stellen en meer te leren over deze fraaie handgereedschappen. 

Record Power: Stuart Pickering komt vrijdag ochtend al naar Arnhem om in de middag aan een kleine groep specifieke uitleg te geven over de Record machines. Heeft u een machine en wilt u meer uitleg? Of overweegt u een Record machine? Schrijf u in en krijg extra aandacht. 

Lees meer en schrijf u direct in voor de speciale demo's van Lie-Nielsen of Record...