Baptist Test en Demo Dag: zaterdag 14 november 2015

Sinds juni 2015 zit Baptist voor Houtbewerkers op een nieuwe locatie. Een nieuwe locatie met een grotere showroom en magazijn maar ook met meer ruimte voor demonstraties.

Dit heeft er toe geleid dat we de komende tijd vier demo dagen hebben georganiseerd waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Baptist IJzerwaren & Gereedschappen (Beekstraat 70) en Baptist voor Houtbewerkers (Vlamoven 32) hebben samen een demo dag georganiseerd op zaterdag 14 november 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. 

Op deze test en demo dag leert u alles over:

Tormek (Engels en Duits)

Fabriekdemonstrateur Wolfgang Hess brengt een bezoek aan Arnhem en toont u deze dag het Tormek natslijpsysteem het Zweden. De machines T4 en T7 worden gedemonstreerd en gedurende de dag komen alle hulpstukken en accessoires voorbij. 

Bekijk alle Tormek producten. 

Osmo

Door omstandigheden zal de vertegenwoordiger van Osmo deze dag helaas niet aanwezig zijn. Baptist geeft deze dag wel aandacht aan Osmo. Alle vakkundige kennis en de producten van Osmo zijn in huis. Heeft u vragen? Kom gerust langs!

Bekijk alle Osmo producten.

Houterij de Specht 

Jan van Harskamp uit Zetten geeft cursussen houtsnijden en beeldhouwen. 

Bekijk de website: www.houterijdespecht.nl.

Figuurzagen met Toon Jansen

Toon Jansen uit Zutphen maakt prachtige 2D én 3D kunstwerken met de figuurzaagmachine. Van wandklokken, fotolijsten tot zelfs de Eiffeltoren in 3D! Kom tussen 12:00 en 16:00 uur kennis maken met figuurzagen.

Bekijk de werken van Toon Jansen op Pinterest.

Lezing Otto Koedijk

Otto Koedijk geeft deze dag twee keer een lezing (identiek) over de filosofie van houtdraaien; techniek, kennis van hout, vormgeving, ambachtelijkheid, kunstzinnigheid. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn om 10.00 uur of 14.00 uur (gratis toegang).

Graag wel even een mail wanneer u aanwezig bent; in de ochtend of middag.

Bekijk zijn website: www.ottokoedijk-houtdraaier.nl.

Locatie:
Vlamoven 32
6826 TN Arnhem 

Toegang: gratis, van 10.00 tot 17.00 uur (winkel open van 9.00 tot 17.00 uur)