Baptist Test en Demo Dag: vrijdag 6 november 2015

Sinds juni 2015 zit Baptist voor Houtbewerkers op een nieuwe locatie. Een nieuwe locatie met een grotere showroom en magazijn maar ook met meer ruimte voor demonstraties.

Dit heeft er toe geleid dat we de komende tijd vier demo dagen hebben georganiseerd waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Baptist IJzerwaren & Gereedschappen (Beekstraat 70) en Baptist voor Houtbewerkers (Vlamoven 32) hebben samen een demo dag georganiseerd op vrijdag 6 november 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. 

Op deze test en demo dag leert u alles over:

Mafell

Mafell demonstrateur Ralf en zijn collega demonstrateur Bjorn zijn aanwezig om u kennis te laten nemen en uitvoerig in te gaan op enkele échte Mafell machines gericht op de houtbewerking. Deze machines komen deze dag aan bod:

- de nieuwe KS300 accu afkortzaagmachine
- excenter schuurmachine EVA 150 E
- duo deuvelmachine DD40 P
- decoupeerzaagmachine P1 CC
- Erika tafel cirkelzaagmachine 85EC
- invalcirkelzaagmachine MT 55
- accu schroef-/boormachines A10, A18 en ASB18

En een aantal grote machines:
- timmermans kettingzaag ZSX Ec
- timmermans cirkelzaag MKS 185 Ec
- ketting steekmachine LS 103 Ec

Bekijk alle Mafell producten. 

Alsibois

Alsibois levert houtvuller in diverse kleuren. De gewenste kleur wordt vermengt met een mespuntje harder en binnen een korte tijd heeft u een opvulling in uw hout waar u op kunt schuren, in kunt hakken of snijden, wat u weer kunt verven of vernissen, ...

Eigenaar Koen Vanderbauwhede toont u graag hoe dit te werk gaat.

Bekijk alle Alsibois producten.

Green Wood Men

Job Suijker en Sjors van der Meer zijn de Green Wood Men/ Vers-hout.nl. Zij geven cursussen en workshops in het bewerken van groen hout. Tijdens deze demo dag laten ze zien hoe ze werken met avegaar slangenboren, trekmessen, en andere handgereedschappen.

Bekijk onze Green Woodworking producten.

En bekijk de website www.green-wood-man.nl en www.vers-hout.nl.

De Schrijn, werkplaats voor hout en ambacht

Michel Sadon en een cursist zijn deze dag aanwezig om u te vertellen en te laten zien wat er plaats vindt op de werkplaats in Langbroek. In deze werkplaats worden cursussen meubelmaken gegeven van een dag tot een leerjaar. Heeft u vragen of zagen, schaven, kemmen, lijmen, etc. Kom langs!

En bekijk de website www.deschrijn.nl.

Locatie:
Vlamoven 32
6826 TN Arnhem 

Toegang: gratis, van 10.00 tot 17.00 uur (winkel open van 9.00 tot 18.00 uur)