Baptist Test en Demo Dag: 22 april 2016

Na de succesvolle Demo Dagen bij Baptist in Arnhem in het najaar van 2015 is het tijd voor nieuwe Demo Dagen! Dit voorjaar zijn er vier data waar leveranciers, cursuscentra en klanten hun producten, technieken en kunsten graag aan u demonstreren en tentoonstellen!

Vrijdag 22 april zal Fein aanwezig zijn om de nieuwe machines en accessoires met het Starlock systeem te demonstreren. Houtsnijder Dolf Schinkel van Atelier Schinkel stelt zijn werk tentoon en informeert u over zijn cursussen.

De fabrieksdemonstrateur van Tormek heeft helaas afgezegd. Wij hebben een goede vervanger weten te vinden en wel in de persoon van Peter Oostelbos van De Sittekist. Tormek zal dus in het Nederlands gedemonstreerd worden!

Houtbrander en tatoeëerder Leo Jansen brandt de tattoos die hij zet ook op hout. Dit levert bijzondere werken op! U kunt zijn werk bekijken en hem alles vragen over pyrografie (houtbranden). Jurgen Krebbekx, als demonstrateur voor DMT, vertelt u alles over diamantslijpstenen en Guus Vennik laat u kennismaken met de bouw van muziekinstrumenten (hij neemt onder andere een draailier en een speelpijp van een doedelzak mee).

De demo’s worden gegeven van 10:00 tot 17:00 uur.
Toegang is gratis!

Graag tot dan! De koffie staat klaar!

» Bekijk al onze Tormek producten
» Bekijk al onze Fein producten
» Bekijk al onze DMT producten
» Bekijk al onze pyrografie producten

Zaterdag 23 april staat Baptist op de Dutch Knife Exhibition.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem