Baptist Test en Demo Dag: 14 mei 2016

Na de succesvolle Demo Dagen bij Baptist in Arnhem in het najaar van 2015 is het tijd voor nieuwe Demo Dagen! Dit voorjaar zijn er vier data waar leveranciers, cursuscentra en klanten hun producten, technieken en kunsten graag aan u demonstreren en tentoonstellen!

Vrijdag 13 mei is een Demo Dag exclusief voor Radius leden, dé houtdraaivereniging van Nederland. Op deze dag zullen de houtdraaigereedschappen van Robert Sorby gepresenteerd worden. Daarnaast hebben we een demonstratie van Record Power toegevoegd. Stuart Pickering, mede eigenaar van Record Power, is aanwezig om de draaibanken, chucks en accessiores te demonstreren. Net als Clive spreekt Stuart uitsluitend Engels, maar is zeer ervaren met demonstreren.

Zaterdag 14 mei is iedereen welkom op onze laatste Demo Dag. Deze dag wordt Robert Sorby wederom vertegenwoordigd door Clive Brooks. En ook Stuart Pickering van Record Power is er deze dag. Naast houtdraaien, zal hij zich vandaag ook richten op de andere machines, zoals de lintzaagmachines. Daan Mugundan is houtbrander. Hij toont u deze dag graag zijn prachtige pyrografie werk en staat open voor al uw vragen. Ook zullen Sjors van der Meer en Job Suijker van Vers-Hout.nl aanwezig zijn. Zij werken veel met groen hout en geven cursussen en workshops op locatie.

De demo’s worden gegeven van 10:00 tot 17:00 uur.
Toegang is gratis!

Graag tot dan! De koffie staat klaar!

» Bekijk onze Robert Sorby producten
» Bekijk onze Record Power producten

» Bekijk onze pyrografie producten

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem