Baptist productpresentaties met Record Power - najaar 2019

Wilt u meer weten over lintzagen of houtdraaibanken van Record? Donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november geeft Craig Heffren van Record Power productpresentaties in onze winkel in Arnhem! Deze dagen staan in het teken van de stationaire houtbewerkingsmachines van Record Power. De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties duren circa 2 uur.

De presentaties worden gegeven aan een groep van ca. 10 personen, zodat u tijd heeft om uw vragen te stellen en alles te leren over de Record lintzaagmachines, draaibanken en chucks, en eventueel andere Record machines.

Deze machines zijn aanwezig: de Record BS350 Sabre lintzaagmachine, de Coronet houtdraaibank en chuck en stofafzuigers. De meeste andere Record machines staan ook bij ons in de showroom!

Belangrijke informatie! Lees dit alvorens u zich inschrijft:
De presentaties zijn Engelstalig. Craig Heffren komt uit Engeland en spreekt geen Nederlands. Het zijn presentaties (passief), dus geen workshops (actief).

(RE1) Presentatie 1: donderdag 31 oktober van 13.00 tot ca. 15.00 uur: Masterclass lintzagen - VOL!
(RE2) Presentatie 2: donderdag 31 oktober van 15.30 tot ca. 17.30 uur: Masterclass vandiktebank - VOL!

(RE3) Presentatie 3: vrijdag 1 november van 10.00 tot ca. 12.00 uur: Masterclass houtdraaibanken
(RE4) Presentatie 4: vrijdag 1 november van 13.00 tot ca. 15.00 uur: Masterclass lintzagen - VOL!

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar tanja@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven.

Graag tot dan!

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 26
Plaats: Arnhem