Baptist productpresentaties met Festool - voorjaar 2019

Op vrijdag 3 mei geeft Titus Kamphuis van Festool twee keer een productpresentatie in onze winkel in Arnhem. Deze dag staat in het teken van het elektrische gereedschap van Festool. Laat u informeren over de mogelijkheden van Festool gereedschap en pak deze kans om zelf de machines uit te proberen.

De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. De presentaties duren ca. 2,5 uur. De volgende productgroepen komen aan bod: frezen, Domino, en zagen. De vertegenwoordiger van Festool neemt diverse machines mee, maar deze zullen zeker niet vergeten worden: de TS 55 REBQ invalcirkelzaagmachine, de nieuwe OSC 18 multitool, Domino DF 500 en DF 700 machines, OF 1010 en OF 1400 bovenfreesmachines en uiteraard stofzuigers komen aan bod. 

De ochtend- en middagpresentatie is hetzelfde, dus kies de tijd die u het beste uitkomt!

Tijden:
- (FE1) Presentatie 1: van 10.00 tot 12.30 uur VOL!
- (FE2) Presentatie 2: van 14.00 tot 16.30 uur - VOL!

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar titus@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven. Let op: beperkt aantal inschrijvingen mogelijk.

Deze dag zal er ook een vertegenwoordiger van Bessey aanwezig zijn in de winkel! Voor al uw vragen over klemgereedschap.

Graag tot dan!


Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem