Baptist kerstboom versieren

Nu de dagen weer steeds donkerder en kouder worden is het hoog tijd voor een hartverwarmende kerstactiviteit bij Baptist.

In onze winkel staat een grote, nog lege kerstboom. We willen deze boom graag versieren met de allermooiste houten ornamenten. En wie kan dat nu beter dan onze gewaardeerde klanten?

Heeft u wel zin in een decemberproject en wilt u graag helpen om onze boom te laten stralen met kerst? Draai, zaag en/of snijd er dan op los en breng uw ornament tussen donderdag 7 en zaterdag 23 december 2023 langs in onze winkel of stuur hem naar ons op.

Indien u uw ornament langs komt brengen in de winkel ontvangt u zelfs een cadeautje.

Hoe werkt het?
Ontwerp en maak een ornament van maximaal Ø 10 cm of 10 x 10 cm. Het ornament hoeft niet per se rond (balvormig) te zijn, dus laat uw creativiteit de vrije loop. Naast de afmetingen is de enige voorwaarde dat het ornament voorzien is van een haakje of lusje, zodat het geschikt is om in de kerstboom te hangen.

Komt u tussen 7 en 23 december uw ornament langsbrengen in de winkel, dan ontvangt u van ons een cadeautje. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel, dan kunt u uw ornament opsturen per (pakket)post:

Baptist Arnhem bv
Vlamoven 32
6826 TN Arnhem

Indien u uw ornament graag retour wilt ontvangen kunt u deze vanaf 2 januari 2024 weer ophalen in de winkel. Alle ornamenten worden genummerd en gekoppeld aan de maker. Als het ornament niet wordt opgehaald bewaren wij deze om in de komende jaren opnieuw te gebruiken.

Voorwaarden:
- Maximaal één ornament per persoon
- De maximale afmetingen van een ornament zijn 10 x 10 cm of Ø 10 cm en het ornament is voorzien van een haakje of lusje
- De cadeautjes worden alleen verstrekt bij het inleveren of het ophalen in de winkel, op=op
- Deelname is op eigen risico. Baptist is niet verantwoordelijk voor schade of verlies van ornamenten

Heeft u nog vragen? Neem contact op met support@baptist.nl