Baptist kerstactie 2022

Kerst staat voor de deur, dat betekent dat het weer tijd is om kerstballen te zoeken voor onze Baptist kerstactie!

Op onze website zijn kerstballen verstopt in foto’s van producten. U kunt ze vinden in tien verschillende producten, verspreid over meerdere categorieën.

Hoe meer kerstballen u vindt, hoe meer kans u maakt op een Baptist kerstpakket ter waarde van meer dan € 100,-! Onder de inzendingen verloten we drie pakketten.

Hoe werkt deze actie?
Verspreid over de website zijn er in tien verschillende producten, gewone kerstballen verstopt. Deze producten zijn verspreid over meerdere productcategorieën te vinden.

Daarnaast is er ook een speciale, groene, Baptist kerstbal mét logo verstopt in een product. Deze speciale kerstbal telt niet mee voor het Baptist kerstpakket, maar levert een andere leuke prijs op! De eerste tien deelnemers die deze kerstbal vinden, winnen een Arbortech diamantvijl ter waarde van € 16,25.
De Baptist kerstbal is inmiddels door de eerste 10 deelnemers gevonden! Deze levert geen prijs meer op.

Let op!
- Eén inzending per adres, dus één deelname per huishouden.
- Baptist medewerkers (inclusief vrienden en familie) zijn uitgesloten van deelname.
- Sommige producten staan in meerdere categorieën, hierdoor is er een grotere kans om ze te vinden. Zo’n product telt gewoon als één.
- De meeste producten hebben meerdere kerstballen in één foto. Ook zo’n product telt als één.
- De kerstballen zijn altijd te vinden in de eerste foto van het product.

Meedoen
Stuur de links van de producten met kerstbal(len) in een e-mail naar support@baptist.nl onder vermelding van ‘kerstactie 2022’. U kunt tot en met dinsdag 20 december uw antwoord inzenden. Op woensdag 21 december maken wij de winnaars bekend en sturen we de pakketten op.

Zodra de tien winnaars van de extra prijs bekend zijn, worden deze prijzen alvast opgestuurd.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem