Baptist kerstactie 2021

De feestdagen staan voor de deur. Wij vieren deze dagen graag met jullie mee. Daarom is het weer tijd voor een speciale Baptist kerstactie!

Op onze website zijn kerstballen verstopt in foto’s van producten. U kunt ze vinden in tien verschillende producten, verspreid over meerdere categorieën.

Hoe meer kerstballen u vindt, hoe meer kans u maakt op een Baptist kerstpakket ter waarde van meer dan €100! Onder de inzendingen verloten we drie pakketten.

Hoe werkt het?
Verspreid over de website zijn er in tien verschillende producten, gewone kerstballen verstopt. Deze producten zijn verspreid over meerdere productcategorieën.

Daarnaast is er ook een speciale, groene, Baptist kerstbal met logo verstopt in een product. Deze speciale kerstbal telt niet mee voor het Baptist kerstpakket, maar levert een andere leuke prijs op! De eerste tien deelnemers die deze Baptist kerstbal vinden, winnen een flesje Titebond Original Wood Glue van 118 ml. 
De eerste tien deelnemers hebben de Baptist kerstbal inmiddels gevonden. Deze extra prijs is niet meer te winnen.

Voorwaarden
- Eén inzending per adres, dus één deelname per huishouden
- Baptist medewerkers zijn uitgesloten van deelname

Meedoen
Stuur de links van de producten met kerstbal(len) in een e-mail naar support@baptist.nl onder vermelding van 'kerstactie 2021'. U kunt tot en met 22 december uw antwoord inzenden. Op donderdag 23 december maken wij de winnaars bekend en sturen we de pakketten op.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem