Baptist Demo Dag: zaterdag 21 april 2018

Dit voorjaar zijn er weer twee Demo Dagen bij Baptist! Twee dagen waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Zaterdag 21 april zijn aanwezig:

Namens Tormek is fabrieksdemonstrateur Wolfgang Hess aanwezig om u het Tormek systeem te demonstreren. Heeft u al een Tormek, maak van de gelegenheid gebruik om uw vragen te stellen. Hebt u er nog geen, bekijk of het iets voor u is! Bekijk de website: www.tormek.com

Lees ook meer over de product presentaties van Tormek op vrijdag 20 april.

Record Power, fabrikant van houtbewerkingsmachines (UK). Craig Heffren van Record komt naar Nederland om u te vertellen over de kwaliteit van de Record houtbewerkingsmachines. Ook kunt u samen met hem machines proberen, zoals de lintzaag en de houtdraaibank. Craig spreekt geen Nederlands, alleen Engels. Bekijk de website: www.recordpower.co.uk

Lees ook meer over de product presentaties van Record op vrijdag 20 april.

Mafell, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Mafell staat bekend (en wordt steeds bekender) om zijn kwalitatief hoogwaardige elektrische gereedschappen. Ook de vertegenwoordigers Ralf Kehne en Björn van Hilten van Mafell staan de hele dag tot uw beschikking! Bekijk de website: www.mafell.nl

Lees ook meer over de product presentaties van Mafell op vrijdag 20 april.

Simon van der Heijden is professional in het maken van handbogen. Simon kan u uitleggen hoe u op een relatief eenvoudige manier een eigen handboog kunt maken, maar hij is specialist in het maken van zeer verfijnde handbogen. Nieuwsgierig? Kom langs op de demodag! Bekijk ook de website: www.simonsbowcompany.com.

Peter de Klein maakt gebruiksvoorwerpen en siervoorwerpen van hout op ambachtelijke wijze. Zijn specialiteit is het maken van houten schalen en borden op de houtdraaibank. Tijdens de demodag vindt u Peter dan ook in de buurt van de draaibank. Bekijk ook de website: www.peterpeer.nl.

Jan van Capelle is professioneel gitaarbouwer. Van jongs af bezig met het maken van gitaren en na zijn studie aan de International Lutherie School Antwerp (ILSA) nu al vele jaren professioneel gitaarbouwer. Hierbij verdiept hij zich in het maken van een middeleeuwse luit maar ook tot moderne elektrische gitaren. Bekijk ook de website: The Dutch Luthier.

Nieuw toegevoegd! Naast alle boven vermelde mannen hebben we Titia Sibson toegevoegd aan het programma. Zij is begonnen met schilderkunst en heeft zich nu verlegd naar pyrografie! Kom haar moderne werken bekijken en kom ervaren of pyrografie ook iets voor u kan zijn! Bekijk ook de website: www.titiasibson.com.

Datum: zaterdag 21 april 2018

Tijd: 10:00 - 16:00 uur (winkel open 9:00 - 17:00 uur)

De andere Demo Dag is op zaterdag 7 april 2018.

Contact
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem