Baptist Demo Dag: zaterdag 2 december 2017

Dit najaar zijn er weer twee Demo Dagen bij Baptist! Twee dagen waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Zaterdag 2 december zijn aanwezig:

Namens Tormek is fabrieksdemonstrateur Wolfgang Hess aanwezig om u het Tormek systeem te demonstreren. Heeft u al een Tormek, maak van de gelegenheid gebruik om uw vragen te stellen. Heeft u er nog geen, bekijk of het iets voor u is! Bekijk de website: www.tormek.com.

Record Power, fabrikant van houtbewerkingsmachines (UK). Craig Heffren (foto 2) van Record komt naar Nederland om u te vertellen over de kwaliteit van de Record houtbewerkingsmachines. Ook kunt u samen met hem machines proberen, zoals de lintzaag en de houtdraaibank. Craig spreekt geen Nederlands, alleen Engels. Bekijk de website: www.recordpower.co.uk.

Osmo, fabrikant van houtbewerkingsproducten. De producten van Osmo worden binnen en buiten gebruikt. In vrijwel alle mogelijke situaties is er een oplossing in een Osmo product. Leg uw situatie uit en laat u informeren. Bekijk de website: www.osmonederland.nl.

Francis Taqc komt u alles uitleggen over de nieuwe Zebrano houtdraaibank van Wivamac. Jac Wijnhoven zal gaan houtdraaien op deze draaibank. De innovatie houtdraaibank is verkrijgbaar bij Baptist en zal zeker bij u in de smaak vallen! Bekijk de websites: www.wivamac.com en www.vanboomtotbeeld.nl.

Katinka Waelbers maakt netsuke's en ander klein houtsnijwerk. Katinka Waelbers is kunstenares en filosoof (PhD) en werkt met veel verschillende kleurrijke materialen. In haar atelier Glass & Art geeft zij o.a. workshops glasblazen, glasfusing en emailleren. Bekijk de website: www.glass-and-art.nl.

Mark Steltenpool is houtdraaien en decoreert houten werkstukken met bliksem. Wat houdt dit in? U ziet deze indrukwekkende techniek op onze Demodag! Bekijk de website: www.stelthoutdraaien.nl.

Namens Wallebroek is vertegenwoordigster Inge Oliemeulen aanwezig om het Wallebroek gebouwbeslag assortiment aan u toe te tonen en toe te lichten. Deze dag zullen we extra aandacht schenken aan anti-kerntrekbeveiliging. 

Datum: zaterdag 2 december 2017
Tijd: 10:00 - 16:00 uur (winkel open 9:00 - 17:00 uur)

En lees ook meer over de presentaties (met inschrijving) van Record en Tormek op vrijdag 1 december. 

De andere Demo Dag is op zaterdag 18 november 2017.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem