Baptist Demo Dag: zaterdag 18 november 2017

Dit najaar zijn er weer twee Demo Dagen bij Baptist! Twee dagen waar fabrikanten, cursuscentra en klanten zich bij ons gaan presenteren. U bent van harte welkom!

Zaterdag 18 november zijn aanwezig:

Studio Mooibos creëert stoere handgemaakte houten sieraden. Op de demodag laten zij zien hoe ze te werk gaan, kunt u de sieraden bekijken en misschien zelf wel aan de slag! Bekijk de website: www.studiomooibos.nl.

Alexander van den Hoven is edelsmid en gaat deze dag zilversmeden. Hij ontwerpt en maakt kleine beeldhouwwerkjes, vaak draagbaar als een sieraad. Bekijk de website: www.alexandervandenhoven.nl.

Festool, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Festool is al vele jaren niet weg te denken in de winkel van Baptist. Vertegenwoordigers Diederik & Wesley van Festool vertellen u over de machines en helpen u graag wanneer u meer over een machine wilt weten (die u wenst of thuis heeft). Bekijk de website: www.festool.nl.

Mafell, fabrikant van elektrisch gereedschap. Het Duitse Mafell is bekend (en wordt steeds bekender) om kwalitatief hoogwaardige elektrische gereedschappen. Ook de vertegenwoordigers Ralf Kehne en Björn van Hilten van Mafell staan de hele dag tot uw beschikking! Bekijk de website: www.mafell.nl.

Jan van Harskamp van Houterij de Specht zal zijn prachtige houtsnijwerken komen vertonen. Houterij de Specht is een atelier voor houtbewerking met als specialisatie het op ambachtelijke wijze uitvoeren van houtsnijwerk en beeldhouwwerk  voor onder andere antieke meubelen, beelden, kerkorgels of gebouwen. Bekijk de website: www.houterijdespecht.nl.

Ook zullen Job Suijker en Sjors van der Meer van Vers-Hout.nl aanwezig zijn. Zij werken veel met groen hout en geven cursussen en workshops op locatie. Bekijk de website: www.vers-hout.nl.

Dick Dorshorst is beeldhouwer in hout. Aanschouw zijn prachtige beelden en vraag hem alles over dit ambacht.

Update: Maarten van Hattem is aanwezig tijdens de demo dag en vertelt u graag het verhaal over metaalbewerking voor het maken van gereedschappen. Bekijk zijn website www.mvhdamast.com (en kijk ook even op Facebook of Instagram)!

Datum: zaterdag 18 november 2017
Tijd: 10:00 - 16:00 uur (winkel open 9:00 - 17:00 uur)

En lees ook meer over de presentaties (met inschrijving) van Festool en Mafell op vrijdag 17 november. 

De andere Demo Dag is op zaterdag 2 december 2017. 

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem