Arnhem Verrassend Gastvrij

Een bijzondere avond in de binnenstad van Arnhem. Onder het thema 'Arnhem Verrassend Gastvrij' wil de binnenstad van Arnhem op vrijdagavond 20 juni vieren dat wij tot september 2009 'Beste Binnenstad' van Nederland zijn. Het wordt een verrassende, bruisende, muziekale shopping- en uitgaansavond voor alle bezoekers. De ondernemers laten zien dat Arnhem het predikaat 'Beste Binnenstad' verdient en Verrassend Gastvrij is.
 
Baptist IJzerwaren en Gereedschappen, Baptist voor Houtbewerkers en Baptist Gebouwbeslag zullen deze avond tot 22.00 uur geopend zijn en zullen er samen met u een speciale avond van gaan maken.
 
Bij Baptist IJzerwaren en Gereedschappen ontvangt u tussen 18.00 en 22.00 uur 10% korting op alle handgereedschappen (uitgezonderd electrisch handgereedschap)!
 
Bij Baptist Gebouwbeslag krijgt u bijvoorbeeld bij besteding v.a. € 100,- gratis een originele Braun wekker t.w.v. € 17,95. Ook ontvangt u tussen 18.00 en 22.00 uur 10% korting op alle deurkrukken (niet geldig op bestaande aanbiedingen). En een hapje en drankje staat voor u klaar!
 
Buiten bij Baptist voor Houtbewerkers is een spectaculaire demonstratie houtdraaien!
Arnhem, beste winkelstad 2007-2009 van Nederland, heeft de bezoeker veel te bieden. In het kader van de Beste Binnenstad willen wij u dan ook uitnodigen om de stad te bezoeken. Op vrijdagavond 20 juni toont Arnhem op een verrassende manier haar  brede aanbod op onder andere het gebied van shoppen, kunst, cultuur, uitgaan, horeca, design, enzovoort. Doormiddel van kruisbestuiving maakt u kennis met een divers en gastvrij Arnhem.
 
Zo kunt u bijvoorbeeld getrakteerd worden op een  muziekvoorstelling in een warenhuis, een warenhuis presenteert zich in een theater, een kledingontwerper is te vinden in een beddenspeciaalzaak, de beddenspeciaalzaak presenteert zich in een bioscoop, of zijn er terrassen waar normaal geen terrassen zijn. Kortom, op verrassende plekken is verrassend aanbod te vinden. U krijgt een winkelroute mee (strippenkaart) die op de locatie gestempeld wordt. De strippenkaart kunt u vinden in een passende shoppingbag die u aangereikt wordt in de binnenstad, uiteraard met een gastvrije inhoud. Is de kaart vol, dan levert u de kaart in en maakt u kans op een prijs (bijvoorbeeld een arrangement in Arnhem).
 
Arnhem en Baptist zijn het hele jaar door gastvrij, maar op vrijdag 20 juni van 17.00 tot 22.00 uur zijn we verrassend gastvrij. U bent van harte welkom!

Contact
Plaats: binnenstad Arnhem

Kijk hier voor de andere deelnemers en aanbiedingen!