Ambacht in Beeld festival 2018

Het Ambacht in Beeld Festival op 29 en 30 september is hét festival over ambacht. Twee dagen lang staat het pure vakmanschap centraal.

Jaarlijks is er in september een groots live evenement in De Hallen in Amsterdam, met workshops, masterclasses, demonstraties en performances.

“Kom kijken, beleven, luisteren, bewonderen, leren, proberen en vooral: zelf maken. Met internationale filmvertoningen, workshops, lezingen, demonstraties, performances en masterclasses is het Ambacht in Beeld Festival hét festival over ambacht. Het festival richt zich expliciet op topambachten, vakmanschap en meesterschap.

In De Hallen is er met onder andere de Filmhallen en de Passage alle ruimte voor het uitgebreide programma van het festival. In De Passage is een ambachtelijke happening met demonstraties, toegankelijke workshops en performances van kunstenaars die zich door ambacht lieten beïnvloeden. Voor gevorderde studenten en professionals zijn er masterclasses door internationale meesters. In de Filmhallen heeft de openingsavond plaats, en is er op zondag een filmprogramma van korte ambachtsfilms, gemaakt door basisschoolleerlingen in heel Nederland.

Kaartverkoop
Toegang tot het festival is gratis.

De online kaartverkoop voor masterclasses, workshops, documentaires en lezingen start op 1 september. Met als voordeel dat u verzekerd bent van een ticket en niet in de rij hoeft te staan tijdens het festival. Ter plekke kunt u uiteraard ook tickets kopen: bij de speciale Ambacht in Beeld Festival kassa van de Filmhallen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en ter plekke te besluiten nog beschikbare tickets te kopen voor de diverse programma-onderdelen.

Contact
Plaats: De Hallen, Amsterdam

Ambacht in Beeld website