Ambacht in Beeld Festival 2016

Het Ambacht in Beeld Festival op 23, 24 en 25 september is hét festival over ambacht. Drie dagen lang staat het pure vakmanschap centraal.

Baptist voor Houtbewerkers is aanwezig als deelnemer!

Kom kijken, beleven, luisteren, bewonderen, leren, proberen en vooral: zelf maken. Met internationale filmvertoningen, workshops, lezingen, demonstraties, performances en masterclasses is het Ambacht in Beeld Festival hét festival over ambacht. Het festival richt zich expliciet op topambachten, vakmanschap en meesterschap.

In De Hallen is er met onder andere de Filmhallen en de Passage alle ruimte voor het uitgebreide programma van het festival. In De Passage is een ambachtelijke happening met demonstraties, toegankelijke workshops en performances van kunstenaars die zich door ambacht lieten beïnvloeden. Internationale top-ambachtslieden geven lezingen en voor gevorderde studenten en professionals zijn er masterclasses. In de Filmhallen is er een thematisch filmprogramma met hoogwaardige, internationale documentaires over diverse ambachten, en een Q&A met de makers.

Vrijdag 23 september:
Overdag educatief programma voor basisscholen (besloten).
’s Avonds om 21 uur officiële openingsavond in Zaal 1 van de Filmhallen.

Zaterdag 24 september:
Van 11 tot 18 uur in het gehele Hallen complex lezingen, workshops, masterclasses, documentaires.
’s Avonds documentaire in de Parisien Zaal van de Filmhallen.

Zondag 25 september:
Van 11 tot 18 uur in het gehele Hallen complex lezingen, workshops, masterclasses, documentaires.
’s Avonds documentaire in de Parisien Zaal van de Filmhallen.

Kaartverkoop
Toegang tot het festival is gratis.

De online kaartverkoop voor masterclasses, workshops, documentaires en lezingen start op 1 september. Met als voordeel dat u verzekerd bent van een ticket en niet in de rij hoeft te staan tijdens het festival.

Ter plekke kunt u uiteraard ook tickets kopen: bij de speciale Ambacht in Beeld Festival kassa van de Filmhallen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en ter plekke te besluiten nog beschikbare tickets te kopen voor de diverse programma-onderdelen.

Contact
Adres: De Hallen: Hannie Dankbaar Passage 33
Postcode: 1053 RT
Plaats: Amsterdam

Website Ambacht in Beeld Festival