Inschakelautomaat met afstandsbediening 230 V

artikelnummer: 33161
  • Inschakelautomaat met afstandsbediening 230 V
  • Inschakelautomaat met afstandsbediening 230 V
  • Inschakelautomaat met afstandsbediening 230 V
  • Inschakelautomaat met afstandsbediening 230 V
€ 129,00 (per stuk) incl. btw€ 106,61 excl. btw

Productinformatie

Deze inschakelautomaat met afstandsbediening is geschikt voor gebruik met uw werkplaats machines met een maximaal vermogen van 2400 Watt.

De afstandsbediening werkt tot een afstand van 15 meter, ideaal als uw stofafzuiger wat verder is verwijderd van uw werkplek. Daarnaast werkt de afstandsbediening ook door muren heen, zo is deze inschakelautomaat ook te gebruiken als u uw stofafzuiger heeft ingebouwd.

Deze inschakelautomaat maakt werken met een afzuigsysteem efficiënter én veiliger. U hoeft niet meer op en neer te lopen om het afzuigsysteem aan- en uit te zetten. U maakt op afstand eenvoudig gebruik van de afstandsbediening. Zo kunt u uw concentratie op het werk houden voor veiliger werken.

Let op! Sommige stofzuigers of stofafzuigingen hebben een nullastschakelaar. De inschakelautomaat werkt in dat geval niet. Een klant van ons heeft dit opgelost door de schakelaar van de stofzuiger altijd ingeschakeld te houden.

Eigenschappen

Volt: 230
Maximaal wattage: 2400 (3pk)

Inclusief:
- Inschakelautomaat 230v
- Afstandsbediening
- 2 reserve 15A glaszekeringen

Let op! Alleen te gebruiken bij apparaten zonder nullastschakelaar.

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie