Stanley blokschaaf #9 ½

artikelnummer: 185817
  • Stanley blokschaaf #9 ½
  • Stanley blokschaaf #9 ½
€ 57,10 (per stuk) incl. btw€ 47,19 excl. btw

Productinformatie

Deze kleine blokschaaf heeft een lage hoek van de beitel, 21°. Hierdoor schaaft u gladder, echter met minder spaanafname. De diepte van de schaafbeitel, de grootte van de bekopening voor op de schaaf en de hoek van de beitel zijn aan uw voorkeuren en aan het te schaven hout aan te passen. De schaaf is ideaal voor het schaven van kopshout, fineer en laminaat.

Wordt geleverd met holster!

Tip! Voordat u een nieuwe schaaf in gebruik neemt, adviseren wij de schaaf eerst schoon te maken en de metalen onderdelen in te smeren met Camelia olie.

Eigenschappen

Fabrikantnummer: 1-12-020

Lengte: 160 mm
Schaafbreedte: 40 mm
Hoek schaafbeitel: 21°
Materiaal: gietstaal

Inclusief: holster

Extra informatie

Stanley schaven
Stanley schaven hebben nog steeds een naam hoog te houden bij de meeste houtbewerkers. Stanley was dan ook één van de pioniers op het gebied van de metalen schaven en beschikte, lang geleden inmiddels, over een zeer breed assortiment van goede kwaliteit.

Let op! De Stanley schaven ogen als stabiele en kwalitatieve schaven, maar in de praktijk valt dit vaak tegen. Wie tegenwoordig een Stanley schaaf koopt doet er goed aan het gereedschap goed te controleren en, het is helaas nodig, de schaafbeitel te scherpen, de zool en zijkanten te vlakken en de mondopening te controleren voor ingebruikname. Wij adviseren dan ook om eens te kijken bij andere merken die vaak een betere prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Bekijk ook

Beoordelingen

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie