NOEST - nr 2 maart 2023

Maart 2023
De tweede editie van ons magazine NOEST. Ook deze editie staat vol enthousiasmerende verhalen van onze klanten, informatieve teksten over verschillende technieken en gaan we terug in de tijd met de geschiedenis van de scheepsbouw. We hebben het onder andere over het verschil tussen de westerse en Japanse zagen en we bieden eerste hulp bij het kiezen van de juiste hoek bij het slijpen en wetten. Ook ontdekt u de 5 favoriete tools van Maurice van den Brink.

In elke editie van het magazine komt het artikel In beeld terug. Dit zijn korte verhalen over unieke projecten van onze klanten. De uitgebreide verhalen vindt u hieronder! 

Douwe van Willigen                          Sandra Witteman                      
   
    

Noeste woordzoeker
Ook in de tweede editie van NOEST vindt u de Noeste woordzoeker. Een woordzoeker waar mooie prijzen mee te winnen zijn! De oplossing van deze woordzoeker was in te sturen tot 1 juni 2023. U maakte kans op één van de vijf favoriete tools van Maurice!

De winnaars zijn:
- P. Floris
- J. van Rijswijck
- R. Slaghekke
- E. Wolters
- N. Harmsen

Van harte gefeliciteerd en ontzettend veel plezier met deze mooie prijzen! In het najaar kunt u weer meedoen met de prijsvraag uit NOEST #3.

Bekijk de digitale versie van NOEST maart 2023.